duminică, 12 octombrie 2014

Comandă Yves Rocher + Ofertă Octombrie


   La începutul lunii septembrie vă arătam oferta celor de la Yves Rocher și vă povesteam cum am ajuns să iubesc magazinul lor online, care m-a făcut să renunț la ofertele primite prin poștă, care nu mi se mai par la fel de atractive ca cele de pe site. Cum era normal, am plasat o nouă comandă, mai ales că am primit prin e-mail și o ofertă pentru abonații le newsletter- o apă demachiantă.
   De când am văzut oferta lunii mi-a plăcut compus din agendă și pix, despre care am auzit păreri împărțite, dar nu am putut să mă pronunț până am primit coletul. Ca multor alte fete, și mie îmi plac agendele frumos colorate și imprimate, așa că o așteptam curioasă. Am primit foarte repede coletul, de când YR livrează prin curier rapid. Am desfăcut cutia și iată ce am primit în ea:

  • gel de duș Jardins du Monde Bob de Cafea (click aici) - cred că deja multă lume iubește acest gel de duș cremos, care are o aromă delicioasă. Noul ambalaj mi se pare mai practic, pentru că la vechile flacoane nu se închidea bine capacul
  • rimel Sexy Pulp Ultra Volum(click aici) - nuanța Black - l-am mai avut pe nuanța maro și mi-a plăcut la nebunie. Mai mult, l-am găsit în categoria de reduceri, la un preț foarte bun. Dacă vă interesează, este încă disponibil la preț redus.
  • cadouri: set agendă + pix; apă demachiantă și câteva eșantioane ale noilor produse lansate. Pentru o comandă mai mare de 39 lei mi-am ales cadou crema Ovale lifting, pe care i-am dat-o mamei mele .
   Mie mi se par foarte simpatice agenda și pixul primite și îmi place că sunt de dimensiuni mici pentru că le pot lua peste tot cu mine. Agenda are șină și este datată începând cu septembrie 2014, ceea ce înseamnă că am putut să o folosesc de îndată. Este bine organizată și mi se pare unul dintre cele mai utile și drăgălașe cadouri de la Yves Rocher de până acum. Pixul are vârful rotund și scrie gros, cu pastă neagră.
    În concluzie, sunt mulțumită de această mică comandă, pentru care am plătit 58 lei și mi-am luat rimelul preferat, gelul de duș adorat de iubitul meu și am primit o agendă frumoasă, o cremă Ovale Lifting în valoare de 105 lei și un produs pentru demachiere.




  Oferta de Octombrie (click aici) este foarte atractivă și ne oferă posibilitatea de a economisi mulți bani și de a primi cadouri generoase. Eu vă recomand  categoria Happy Beauy (click aici) unde veți găsi produse reduse cu până la 50%, 2 produse la preț de 1, dar și produse bestseller.
   Iată surprizele lunii octombrie de la Yves Rocher:
       1. Pentru comenzi de minim 39 lei vă puteți alege un cadou la alegere dintre:

                          - pled mov, moale și călduros
                          - geantă cu flori violet
                          - ruj Absolut (disponibil în două nuanțe superbe)
                          - lapte de corp parfumat So Elixir
                          - lapte de corp parfumat Comme une Evidence
                          - lapte de corp parfumat So Elixir Purple

       2. Pentru comenzi de minim 89 lei: două seturi de genți la prețuri speciale

       3. Pentru comenzi de minim 99 lei: Apă de parfum Moment de Bonheur 30 ml + Transport gratuit.( Pentru comenzile mai mici de 99 lei, transportul este de 15 lei și se face prin curier rapid)




7 comentarii:

  1. Cât de drăgălașă e agenda! Gelul de duș cu cafea îl ador, l-am terminat luna trecută și intenționez să-mi cumpăr mai multe la următoarea comandă - sigur profit de oferta foarte convenabilă de luna aceasta.
    Să folosești cu drag toate produsele! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela! Da, cu siguranta vei gasi mereu oferte atractive :)

      Pupici multi

      Ștergere
  2. Si eu ador gelul de dus cu cafea. Ce ai primit cadou pentru depasirea pragului de 39 lei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, mi-am ales Crema Ovale Lifting in valoare de 105 lei, pe care i-am dat-o mamei mele :)
      Pup

      Ștergere
  3. Vai, cat de frumoasa e agenda! <3
    Si mie imi place mult de tot gelul de dus, dar nu cel cu cafea (nu suport cafeaua!), ci cu alte arome :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Dorina. Este super draguta agenda, chiar daca este micuta! Pup

      Ștergere
  4. Eu cred ca o sa raman adepta ofertelor primite in posta. Oricum au oferte foarte interesante. Si acuma citind ce ai scris imi pare rau ca nu mi-am luat si eu agenda. Nu e prea mica?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...