luni, 17 august 2015

Rochia maro din dantelă


   Rochia din dantelă este nelipsită din garderoba mea. Fie că are numai aplicații din dantelă, ori este confecționată integral din acest material, rochia dantelată este alegerea mea pentru ținute feminine, romantice. Este și cazul rochiei maro, pe care am ales să o port într-o versiune casual-chic, într-o zi călduroasă de vară.
   Am comandat-o acum ceva timp, din magazinul online Glittio.ro, unde am găsit-o la preț promoțional. La momentul respectiv simțeam că-mi lipsește o astfel de rochie din garderoba personală, iar prețul său m-a convins să o adaug în coșul de cumpărături, alături de alte produse.

Am purtat:


  Rochia poartă semnătura brandului Zaps, o firmă pe care am descoperit-o prin intermediul magazinului Glittio și de la care mi-am mai cumpărat produse ulterior, fiind mulțumită de fiecare dată de raportul preț-calitate. Rochia este confecționată dintr-un textil elastic și numai partea din față este dublată de o dantelă delicată de culoare maro.
   Deși inițial nu eram sigură în ce măsură mă va avantaja croiala, când am primit rochia și am probat-o pentru prima oară, mi-am dat seama că arată mai bine decât îmi imaginam. Plus că este și cea mai confortabilă rochie pe care o am, motiv care m-a determinat să o port într-o ținută casual, alături de o pereche de sandale cu toc jos.


   Croiala acestei rochii este tare dichisită și-mi place cum aplicația din dantelă, care are decupajul unei clepsidre, se așează pe formele corpului. În zona bustului, rochia are cusături ce reproduc un corset; în realitate, zona respectivă nu este deloc întărită, însă cusăturile creează o iluzie optică de mărire a bustului. La fel se întâmplă și cu pliurile din părțile laterale, care au rolul de a camufla micile imperfecțiuni și de a subția optic talia. Un mare plus pentru mânecuțe, care chiar dacă sunt micuțe, îmbracă frumos umerii.

   Lungimea rochiei este decentă, cam cu o plamă deasupra genunchiului. Mare noroc am avut și cu materialul și, chiar dacă rochia se mulează pe corp, rochia nu se ridică deloc și nu am fost nevoită să trag de ea întruna. Am comandat măsura 36/S, care mi s-a potrivit perfect. Prețul rochiei a fost de 99 lei, redus cu 50% și am achiziționat-o de AICI.


     Vă recomand magazinul online Glittio.ro, deoarece am avut mai multe experiențe plăcute și achizițiile pe care le-am făcut m-au determinat să revin. În această perioadă, magazinul are lichidări de stoc, iar reducerile la îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii ajung până la 70%.  Vă recomand nu doar produsele marca Zaps, ci și articolele de lenjerie Esotique, modelele Vero Moda și Only, dar și pe cele Top Secret! Aici găsiți foarte multe modele și în măsuri plus size, așa că merită să le faceți o vizită.
    Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, iar transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 150 lei. Pentru comenzile ce nu ating acest prag, costul livrării este de 17 lei.

    Mai jos sunt câteva modele de rochii disponibile în promoția Glittio (găsiți link colorat sub fiecare imagine):







2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...