luni, 5 octombrie 2015

Cosmetice favorite - luna septembrie


   În luna septembrie am folosit destul de puține produse cosmetice noi și am încercat să consum ce aveam prin casă, înainte de a începe altele. Deși sunt destul chibzuită când vine vorba de cumpărat cosmetice, atunci când un recipientul unui produs este gol cam 3/4, încerc să-l consum cât mai repede, pentru a-i face loc unuia nou. Uneori, consumul devine excesiv, în special în cazul gelurilor de duș.


  Am reușit să consum un flacon de Pastă de dinți Manuka Health, care cred că m-a ținut aproape 3 luni de folosire obișnuită. Să nu vă surprindă că am inclus-o și de această dată în lista de favorite, deoarece ador pasta aceasta de dinți pe bază de miere de manuka, un tip de miere produs exclusiv în Noua Zeelandă, renumit pentru proprietățile antibacteriene. Așa că mi-am procurat din timp un nou tub de pastă, ca să nu cumva să rămân în impas la consumarea celui vechi și să fiu nevoită să cumpăr o pastă din comerț. Pasta de dinți Manuka poate fi comandată din magazinul online Apiland.ro (vezi aici), la prețul de 42 lei, adică cel mai bun preț pe care-l veți găsi în mediul online.

  Loțiunea Dove, varianta clasică, nu este o noutate pentru mine, însă nu o mai folosisem de multă vreme și am fost mulțumită și acum de textura sa densă, puternic hidratantă. Se întinde mai greoi și nici nu se absoarbe foarte repede, însă nu vă imaginați că aștept o jumătate de oră până intră în piele. Însă partea cea mai bună este aceea că hrănește în profunzime și este perfectă pentru această perioadă a anului, când pielea corpului este mai uscată. Este destul de consistentă și nu se consumă rapid, iar prețul ei este unul accesibil. Am comandat-o de AICI, la prețul de 17 lei.


  Despre fondul de ten Estee Lauder Double Wear nu v-am mai povestit până acum, deși îl am de aproape un an, când l-am primit în dar de Crăciun de la sora mea. Îmi doream de mult timp un fond de ten high-end, însă de fiecare dată am considerat că pot cheltui banii pe alte lucruri. Recunosc că folosesc acest fond de ten mai mult la „ocazii”, adică atunci când vreau un machiaj care să reziste toată ziua, deoarece are o rezistență incredibilă și un finish perfect. Este cel mai bun fond de ten folosit de mine și mă bucur de fiecare strop din sticluță. Îl puteți comanda de AICI la prețul de 180 lei, vi-l recomand cu încredere.


   Cel mai folosit rimel în ultimul an a fost, cu siguranță, Rimelul Sexy Pulp de la Yves Rocher. L-am încercat în variantele Black și Brown, prima fiind mai intensă, în timp ce a doua este mai potrivită pentru un machiaj natural sau pentru persoanele cu părul blond natural. Este un rimel grozav, care conturează perfect genele, chiar dacă periuța este mai mare. Periuța este clasică, cu peri deși și are o formă spiralată, menită să curbeze genele. Mi se pare rimelul perfect, dacă fac raportul preț-calitate și mie îmi oferă tot ceea ce caut la un rimel: definire, volum, o culoare potrivită ca intensitate și rezistență. Am folosit 3 sau 4 flacoane până acum și am comandat de fiecare dată din magazinul online, de AICI. Acum este redus cu 25% și costă 39 lei!


  Pentru îngijirea feței, tovarășii mei de încredere au fost două produse VivaNatura pe care le-am îndrăgit după câteva folosiri. Crema de față cu aur și argint coloidal este ideală pentru tenul meu care este foarte uscat în anumite porțiuni, așa că-i oferă hidratarea optimă. Cum în ultimele zile a bătut mai mult vântul, mă așteptam ca fața mea să se usuce mai tare, însă crema m-a protejat foarte bine. Tubul conține 75 ml, adică o cantitate suficientă pentru o lună și jumătate sau două. Mirosul de plante este foarte plăcut, iar crema are o textură fină și-mi place la nebunie să o aplic pe față. Eu am comandat-o din magazinul online cu produse naturiste Vegis (vezi aici), la prețul de 23 lei.

   Tot de la VivaNatura am folosit cu plăcere și Crema demachiantă Fără Lacrimi, un produs ieftin, însă bun, care are la bază ingredieente naturale, din extracte de plante. Toate produsele VivaNatura sunt naturiste, fabricate în România. Acest demachiant are un miros discret de plante, și are consistența unei creme lăptoase, care îndepărtează cu blândețe machiajul, fără să provoace iritații sau usturimi. Am comandat-o de AICI, la prețul de 8 lei pentru un flacon de 75 ml.

   Voi ce produse ați îndrăgit în prima lună de toamnă?

4 comentarii:

  1. am avut si eu lotiunea aceea de la dove acum multi ani, dar tin minte ca mi-a placut :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Folosesc si eu rimelul si lotiunea demachianta si le iubesc! Vreau sa imi iau si crema de fata si masca din aceeasi gama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masca nu am încercat-o, însă crema este bună și ți-o recomand :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...