luni, 23 noiembrie 2015

Pareri Comanda ProduseCosmetice.ro


   Săptămâna trecută vă arătam pe blog câteva produse noi disponibile magazinul online ProduseCosmetice, în postarea de AICI. Răsfoind paginile site-ului, am reușit să adaug mai multe cosmetice pe lista mea de dorințe și, chiar dacă aveam de gând să aștept până de Black Friday (vinerea aceasta), am plasat totuși o comandă pe site.

    În portfardul meu nu există mai mult de două produse de același timp, cum ar fi rimelul sau fondul de ten. De aceea, când un produs este aproape consumat, trebuie să fiu atentă să-i găsesc un înlocuitor în timp util. Așa s-a întâmplat și cu produsele comandate de mine, deoarece aveam nevoie de un rimel nou și de un produs pentru conturarea ochilor. În ambele cazuri, decizia finală nu a fost tocmai dificilă, deoarece îmi doream de mult timp ambele produse L'Oreal comandate de pe site.

   În comanda ProduseCosmetice am primit:
Rimel L'oreal Double Extension Serum (vezi aici) - nuanța Black, preț 49 lei
Gel Contur L'oreal Super Liner Intenza - 02 Golden Black - preț 37 lei


   Rimelul L'Oreal Double Extension Serum are două capete, care includ:
 - o bază fortifiantă albă cu ceramida R care conține ser pentru alungirea genelor - această bază îmbracă genele, reușind să le facă nu doar mai groase, ci și mai lungi, deoarece le conturează foarte bine
  - o mascara negru intens pentru alungire
   De când l-am primit, l-am folosit zi de zi, deoarece mi-a plăcut la nebunie de la prima folosire. Rezultatele conturării genelor cu acest rimel sunt evidente, genele fiind separate și alungite, plus că cele două straturi fac genele să pară mai dese. Negrul este foarte intens, astfel că acest produs este ideal și pentru un machiaj dramatic, intens, de seară.
   Fiecare capăt conține 6 ml și este prevăzut cu o periuță clasică, cu peri deși. Prețul rimelului în magazine ajunge chiar și la 70 lei, dar eu l-am cumpărat cu 49 lei de AICI.

*****


     Mi-a fost destul de greu să mă decid ce produs pentru conturarea ochilor să aleg dintre creion, tuș și gel contur. Decizia finală a fost în favoarea Gelului Contur L'oreal Super Liner Intenza, despre care citisem multe păreri pozitive pe intenet. Nu mă așteptam să-mi placă așa mult, dar de la prima folosire m-am îndrăgostit de pensula fină și de gelul negru care alunecă pe pleoape. Acest tip de produs mi se pare a fi cel mai ușor de aplicat. iar linia de contur este una precisă. 
    Nuanța 02 este un negru cu particule aurii foarte fine, abia sesizabile, dar care se văd frumos pe pleoapă. Gelul rezistă foarte bine, nu se întinde, iar pe ambalaj este promisă o rezistență de 24 h. Pot să vă spun că 5-6 ore rezistă perfect, mai mult de atât nu am stat cu acest produs pe pleoape. Voi reveni cu un review în curând, stați pe aproape. Dacă vă interesează, îl puteți comanda de AICI, la prețul de 37 lei.



  Câteva informații utile despre magazinul online ProduseCosmetice.ro:
- produsele sunt originale și nu sunt desfăcute/desigilate, astfel că puteți sta liniștiți în privința datei de expirare din momentul desfacerii
- comanda se livrează prin curier rapid, air costul livrării este de 14 lei pt provincie, respectiv 12 lei -pt București
- livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 250 lei
- comanda este livrată în termen de 24 h de la confirmarea ei (eu am plasat comanda marți după-amiază și am primit coletul joi)
- plata se poate face ramburs (la primirea pachetului) sau online cu cardul; personal, prefer plata ramburs :)
- produsele pot fi returnate în termen de 10 zile de la primirea coletului


   După ce am primit coletul și am fost încântată de produsele comandate, am mai intrat pe site în căutare de cosmetice noi, deoarece abia mi s-a deschis apetitul. Am luat în vizor următoarele produse:








6 comentarii:

  1. Am testat si eu acest gel contur pentru ochi...m-a surprins! Mi-a placut mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tușul îl am și eu și îmi place la nebunie iar rimelul Double Extension este favoritul meu de la L'Oréal! Sa le folosești cu drag! 😘 😘 😘

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...