luni, 11 ianuarie 2016

Culorile anului 2016


   În fiecare an, Pantone Color Insitute desemnează culoarea anului, doar că în 2016 acest titlu va fi împărțit între două culori: Rose Quartz și Serenity (roz cuarț și albastru senin). Mai exact, este vorba despre două nuanțe pastelate, deja popualare pe marile podiumuri de modă în ultimii ani, atât în colecțiile primăvară-vară, cât și în cele de toamnă-iarnă.

   Să avem încredere că anul 2016 va fi chiar ca-n povești, întocmai celor două culori care-l reprezintă. Pe mine, personal, roz cuarț și serenity mă duc cu gândul la lucruri frumoase, la o dimineață senină, la prăjiturile dintr-o vitrină pariziană, la bebeluși, la textile vaporoase și la vacanță.

   Cred că mulți dintre noi suntem deja familiarizați cu cele două culori, mie mi se pare că se aseamănă foarte mult cu powder pink și baby blue, adică cele mai populare nuanțe pastelate de roz și albastru. Desigur, cred că cele două culori ale anului 2016 vor fi mult mai greu de identificat decât culoarea anului 2015, Marsala.


   Asos.com, cel mai mare și mai modern magazin online internațional nu duce lipsă de articole vestimentare și accesorii de frumusețe în culorile anului 2016, după cum puteți vedea și în colajele de mai jos:






   Pentru România, Asos asigură livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 30 euro (pentru comenzile ce nu ating acest prag, costul livrării este de 3 euro), iar coletele ajung la poșta română în 10 zile lucrătoare.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...