marți, 15 martie 2016

Pantofi sport ieftini de la Kalapod.ro


  O dată cu sosirea primăverii, începem să ne gândim mai mult la felul în care arătăm. Înlocuim hainele groase cu unele mai subțiri și băgăm de seamă că silueta noastră a fost puțin afectată de mesele bogate de iarnă, așa că vrem să facem mai multă mișcare. Ne îmbie și vremea frumoasă să ieșim să ne plimbăm, să alergăm prin parc sau să mergem pe bicicletă, ori să ne facem abonament la o sală de fitness. Gândul că se apropie vara și, inevitabil, vacanța la mare, ne motivează să intrăm în formă cât mai rapid.

   Eu îmi cumpăr frecvent echipament sportiv, perechile de pantofi sport devenind tot mai numeroase în dressingul meu. Deși acum câțiva ani purtam mai mult teniși, acum îmi place să încalț și adidași în care mă simt confortabil atunci când alerg, când merg la aerobic sau când joc tenis. Indiferent de stilul vestimentar pe care îl abordăm în viața de zi cu zi, nu trebuie să ne lipsească o pereche de pantofi sport, doarece mișcarea este extrem de importantă pentru o viață echilibrată. 
    Marile branduri sportive comercializează fel și fel de încălțări sport, foarte frumoase și colorate, însă prețul unei astfel de perechi pornește de la 150-200 lei și poate ajunge până la 1000 lei, dacă vorbim de colecții limitate. O astfel de achiziție este costisitoare, mai ales când ai nevoie de pantofi sport doar atunci când mergi la sală sau ieși să alergi în parc la sfârșit de săptămână. Din fericire, există alternative mai accesibile ca preț, cum sunt și sutele de modele de pantofi sport disponibile în magazinul Kalapod, al căror preț variază între 20 și 90 lei.

  Oferta Kalapod include adidași și teniși potriviți pentru diverse activități fizice, precum și pentru ținute sport sau casual. Veți găsi modele similare celor marca Nike Air Max, Adidas sau Puma, la prețuri foarte bune, de care puteți profita pentru a face puțină mișcare. 
   Transportul produselor comandate se face prin curier rapid și este gratuit pentru comenzile mai mari de 99 lei. Pentru comenzile ce nu ating această valoare, costul livrării este de 8 lei pt București și 12 lei pt provincie. Mai multe detalii despre livrare și plată puteți afla AICI.

   Favoriții mei sunt adidașii de la începutul postării, cei roz deschis, al căror preț este mai mic de 40 lei. În plus, mi-au mai plăcut câteva perechi, pe care vă recomand și vouă să le luați în calcul dacă sunteți în căutarea unor pantofi sport noi:


     








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...