miercuri, 10 august 2016

Remediu naturist pentru varice: crema Varicastan



    Apariția varicelor se datorează circulaţiei deficitare a sângelui în zona membrelor inferioare și este o afecțiune răspândită mai ales în rândul femeilor. Varicele apar atunci când valvele din vene nu mai funcționează eficient, rezultatul fiind dilataţia vaselor de sânge şi stagnarea acestuia în vene. Acestea sunt însoțite adesea de umflarea gleznelor şi senzaţia de greutate în picioare.

    Apariţia insuficienţei venoase, a varicelor şi, implicit, a durerilor de picioare se datorează unui stil de viață sedentar, obezității, profesiilor care presupun statul prelungit în picioare, alimentaţiei bogate în grăsimi şi în sare, consumului de alcool şi expunerii excesivă la soare. Mai rar, cauzele sunt de ordin genetic.

    Laboratoarele românești Genna – VivaNatura au creat un produs 100% natural, numit Varicastan, o cremă pentru masajul picioarelor cu circulație periferică deficitară și varice. Produsul are o formulă cu hamamelis și castan, care îmbină principiile active din plantele într-o formulă ideală pentru confortul și sănătatea picioarelor.

    Ingrediente vegetale active au acțiune antiinflamatoare și regeneratoare, cu efecte de calmare și drenare a circulației sanguine la nivelul picioarelor.  Castanul salbatic are o largă aplicație ca adjuvant în crizele de varice, flebite si fragilitate capilară și crește tonusul capilarelor fragile, contribuind la vindecarea hematoamelor, a vânătăilor şi a luxaţiilor.

    Mod de întrebuințare: Se aplică în mod regulat seara și, la alegere, dimineața sau în timpul zilei. Se maseaza blând dar insistent, până ce crema este absorbită în piele.

  Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 100% substanțe naturale .

  Crema Varicastan de la Viva Natura poate fi comandată online de AICI, la prețul de 16 lei pentru un flacon de 75 ml.


Un comentariu:

  1. Si mie imi plac produsele naturiste, folosesc ori de cate ori am ocazia. Imi plac mai ales sapunurile handmade si produsele pentru ingrijirea parului pe baza de ulei de argan.
    Sa ai o zi frumoasa!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...