luni, 24 iulie 2017

5 Piese vestimentare de neratat la reducere !!!


      Magazinul online Answear.ro are o sesiune nebună de reduceri de vară de până la 70%, plus o extra-reducere de 10% valabilă până pe 26 iulie. Dacă aveți ceva bănuți puși deoparte pentru shopping și vreți să vă cumpărați lucruri noi, iată câteva articole pe care merită să le luați în considerare:

             1. O salopetă chic - este alegerea perfectă pentru vară, atât pentru ținute casual de zi, cât și pentru petreceri estivale. Alege o salopetă casual pe care o poți purta cu sandale joase, espadrile ori teniși. Pentru seară, alege un model mai sofisticat, pe care să-l porți cu sandale cu toc pentru un look relaxat și senzual. Peste 120 de salopete la preț redus ne așteaptă AICI, printre care și modelele de mai jos:




             2. O bluză versatilă - pe care o poți purta la serviciu, la o plimbare prin parc și chiar și în concediu, nu trebuie să-ți lipsească în acest sezon. Foarte populare sunt bluzele cu volane, simple sau cu umeri goi, uni sau în dungi finuțe. Cele din materiale lejere sunt ideale pentru zilele caniculare, cum sunt cele de la Missguided din imaginea de mai jos, disponibile AICI:


             3. O pereche comodă de pantofi sport - vara este ideală pentru plimbări lungi și scurte, așa că asigură-ți plimbări plăcute în încălțări comode. Mișcarea ne menține în formă, activi, așa că nu refuza o plimbare prin parc la ceas de seară ori o escapadă de weekend în care să iei un locușor nou la pas. Nu neglijați versatilitatea încălțărilor sport și îndrăzniți să-i asortați chiar și la rochii. Peste 1000 de modele de teniși și adidași ne așteaptă AICI, printre care și următorii:


             4. Un costum de baie întreg - poate reprezenta cea mai bună achiziție de vacanță. Dacă nu ai îmbrăcat până acum un costum one-piece, oferă-ți ocazia de a purta această piesă estivală ce avantajează mai bine decât majoritatea costumelor de baie deux-pieces. Foarte multe modele sunt disponibile AICI, unele senzuale cu decupaje îndrăznețe, altele cu imprimeuri viu-colorate, cum sunt cele de mai jos:


             5. O geantă nouă - întotdeauna avem loc pentru o geantă nouă, iar la Anwear sunt sute de modele la reducere. Le găsiți pe toate AICI, inclusiv minunile din imagine: 

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...