marți, 12 iunie 2018

Rochii de vară sub 90 lei


       Este vară în toată regula, o confirmă și temperaturile din termometru. De aproape o lună am început să integrăm în ținutele noastre de zi cu zi haine mai subțiri, bluze din materiale vaporoase, cămăși și bluze cu mânecă scurtă, precum și rochii. Cele din urmă sunt vedetele sezonului estival, deoarece reprezintă cea mai bună alternativă în zilele caniculare.

      Dacă nu v-ați propus să faceți cheltuieli prea mari  pentru haine în vara aceasta, dar vreți o rochie nouă, vă recomand să luați în calcul modelele mai accesibile, precum cele de la Kiss my Dress și Medicine. Aceste două mărci sunt promovate de magazinul online Answear.ro; Probabil nu vă sunt cunoscute, dar nu strică să le acordați puțin credit, mai ales dacă vreți o rochie mai veselă pentru birou, o rochie vaporoasă pentru concediul la mare ori o rochie casual pentru plimbări în weekend. 

      Rochiile din selecția de astăzi au prețuri mai mici de 100 lei. Modelele de rochii sunt foarte frumoase, au croieli feminine, iar imprimeurile colorate sunt perfecte pentru vară. Dacă în zilele de lucru obișnuiești să porți haine basic, în culori neutre, în weekend sau în vacanță ești liberă să îmbraci cele mai vesele imprimeuri. 

     Imprimeurile florale sunt în vogă în sezonul estival, în funcție de stilul tău vestimentar le poți purta cu ușurință cu sandale, balerini sau teniși. Dintre croielile felurite, clasice, A-line, cu umeri goi sau tip sarafan, este aproape imposibil să nu-ți placă una dintre rochiile de mai jos:

 
1. Rochie Kiss my Dress (disponibilă AICI)
2. Rochie Kiss my Dress (disponibilă AICI)
3. Rochie Medicine (disponibilă AICI)


Rochii Medicine - diferite imprimeuri (disponibile AICI) - 80 lei


^ Rochii Kiss my Dress - diferite imprimeuri și croieli (disponibile AICI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...