marți, 20 octombrie 2015

Cură de imunizare cu Tonicul Apicultorului


   Consum produse apicole tot mai frecvent în ultimii ani. Îmi place gustul lor dar, mai ales, am observat efectele lor asupra organismului: mai multă energie, rezistență mai bună la stres, un somn liniștit și, cel mai important, imunitatea în fața răcelilor. Am încercat cam tot ceea ce se produce într-un stup, îndeosebi după ce am descoperit apicolele Apiland, pe care am ajuns să le apreciez foarte mult și cărora le-am devenit fidelă. Prefer să le consum pe ele decât să apelez la medicamentele din farmacii, deoarece consider că natura ne oferă multe resurse, doar că trebuie să fim deschiși să le apreciem la adevărata lor valoare.

   La începutul toamnei și primăvara, urmez o cură de imunizare, fără ca aceasta să aibe un parcurs strict. Ideea este că timp de 3-4 săptămâni consum multe produse apicole, îndeosebi miere și lăptișor de matcă, care m-au ajutat și în anii trecuți să stau departe de răceli, cu durerile lor de cap caracteristice, cu nas înfundat, somnolență crescută. Pur și simplu prefer să mă îngrijesc și să am tonusul ridicat, iar o răceală îmi dă peste cap ritmul obișnuit.

  Toamna aceasta am decis să încerc un produs apicol nou, despre care mai citisem în trecut, dar pe care l-am ocolit până acum. Este vorba despre Tonicul Apicultorului de la Apiland (vezi aici), cutia cu 20 de fiole, pe care le-am consumat pe parcursul lunii septembrie. S-ar putea ca unii să fie surprinși de această scurtă cură de imunizare, însă vă garantez că este foarte eficientă, deoarece fiolele conțin apicole sănătoase, ce fac adevărate minuni pentru organismul nostru.


  Tonicul Apicultorului este un adevărat cocktail de sănătate ce conține următoarele produse apicole:
    -  lăptișor de matcă pur - susține întărirea sistemului imunitar, stimulează activitatea cerebrală, ajută la eliminarea insomniei și a oboselii, fiind singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator în procesul de transmitere a influxului nervos. Acesta are un puternic efect antibacterian și antiviral, fiind unica sursă de acid 10 HDA, care întărește organismul în fața bolilor
    - extract de polen - este un produs apicol bogat în fibre și în vitaminele C, A și K, având o acțiune benefică asupra stomacului, a ficatului, a bilei și colonului. Îmbunătățește capacitatea de concentrare și memoria și ajută la normalizarea tranzitului intern
    - extract de propolis purificat - are puternice proprietăți antioxidaante, antifungice și antibacteriene, și stimulează formarea de anticorpi, ceea ce duce la întărirea sistemului imunitar
    - miere
    - apă purificată

  Toate aceste ingrediente-minune sunt ambalate în fiole de sticlă, fiecare având 10 ml. Acestea pot fi consumate de adulți și de copii, doza recomandată fiind de 1-2 fiole pentru adulți, respectiv 1 fiolă pentru copii. Eu am consumat câte o fiolă pe zi, dimineață, cu aproximativ o jumătate de oră înainte de micul dejun.
   Conținutul fiolei are un gust dulce-acrișor, o combinație perfectă între gustul dulce al mierii și cel acrișor al lăptișorului de matcă. Pentru a fi consumată, trebuie rupte ambele capete ale fiolei, astfel încât aerul să permită scurgerea produsului din fiolă. Conținutul poate fi consumat direct din recipientul de sticlă, fie turnat într-o lingură. Eu am consumat direct din fiolă de fiecare dată, deoarece capetele rupte lasă sticlă netedă și nu există riscul să mă tai.

   Tonicul apicultorului se păstrează la temperatura camerei, așa că eu vă recomand să-l țineți undeva la îndemână, ca să-l vedeți și să nu uitați să consumați vreo fiolă. Desigur, nu-i o tragedie dacă săriți o zi, doar că eu am fost conștiincioasă și am luat câte o fiolă în fiecare zi, timp de 20 de zile.



   De fiecare dată când am consumat conținutul fiolei m-am uitat cu tristețe, deoarece voiam mai mult și mai mult, gustul fiind pe placul meu. Din fericire, Apiland desfășoară o campanie de testare a Tonicului Apicultorului din care fac și eu parte, așa că am primit o cutie cu 10 fiole, pe care le consum în prezent. Sunt binevenite, deoarece sistemul imunitar are nevoie mereu de susținerea noastră, iar când susținerea vine de la natură, atunci totul este în beneficiul nostru.
   Cutia de 10 fiole arată întocmai ca cea cu 20 fiole, este din carton și ascunde sticluțele pline cu bunătăți din stup. În acest moment, ambele variante beneficiază de o reducere de 20% și pot fi comandate de AICI, la următoarele prețuri:
    - cutie cu 10 fiole - 63 lei
    - cutie cu 20 fiole - 114 lei 


5 comentarii:

  1. Acest produs ma tenteaza foarte tare, am mare nevoie de intarirea imunitatii :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina, mie mi se pare grozav pentru perioada aceasta, așa că ți-l recomand cu sinceritate :)
      Te pup

      Ștergere
  2. Se poate lua si in luna noiembrie acest tonic? Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate lua în orice luna a anului, este ideal pentru intarirea sistemului imunitar. Il puteti lua fara probleme si in noiembrie, pentru a ba proteja organismul de raceli si infectii. Multa sanatate!

      Ștergere
  3. Se poate lua în orice luna a anului, este ideal pentru intarirea sistemului imunitar. Il puteti lua fara probleme si in noiembrie, pentru a ba proteja organismul de raceli si infectii. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...