luni, 27 mai 2013

Ținuta zilei: Pantalonii cu flori și cămașa roz



  Astăzi vă voi prezenta o ținută casual, pe care am realizat-o pornind de la cea mai recentă pereche de blugi, pe care i-am primit chiar astăzi. Blugii aceștia înflorați i-am comandat de pe Persun.com, în urmă cu vreo trei săptămâni și sunt absolut adorabili.

  V-am mai spus și în postările anterioare că sunt pasionată de imprimeul floral, în special în nuanțe pastelate, și de fiecare dată când văd o hăinuță cu flori nu mă dau bătută până nu o cumpăr. Norocul meu este că imprimeul floral a fost în trend în ultimii ani, deși personal nu cred că există vreodată șansa ca femeile să nu iubească acest imprimeu, atât de delicat și feminin.

  Blugii i-am asortat cu o bluză de chiffon roz și o pereche de pantofi nude, ambele de pe site-ul Udobuy, pe care tot astăzi le-am primit. Bluza fără mâneci este decorată cu perluțe pe guler, ceea ce o face să fie atât de suavă, plus că în loc de mâneci are niște volănașe delicate. Prețul ei actual este de $36 dolari și își merită banii, deoarece este o bluză deosebită, frumos lucrată și feminină.

  Sper să vă placă ținuta și vă aștept cu mare drag cu impresii. Voi ce părere aveți despre pantalonii cu model floral, ați purta? 


3 comentarii:

  1. Blugii sunt foarte draguti. Si eu vreau sa pun mana pe o asemenea pereche:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Macy :) Intr-adevar, blugii sunt tare draguti, plus ca sunt si confortabili. Am facut o adevarata afacere cumparandu-i :D

      Ștergere
  2. Ce-mi place acest tip de jeans :)Foarte frumoasa tinuta...acum am inteles si eu ca tu esti sora Aurorei :))) Bine ca m-am trezit si eu :P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...