luni, 22 iulie 2013

Ținuta zilei: Haine lila


   Într-o postare anterioară vă spuneam cât de mult îmi doresc poșetuța cu căluț de la Oasap.com, de care m-am îndrăgostit la prima vedere. Cum rar se întâmplă să nu achiziționez ceva care îmi place, geanta a intrat în posesia mea cât ai zice pește. Și, spre bucuria mea, mi-a plăcut și mai mult când a ajuns în mâinile mele. Deși în ultimul timp mi-am mai achiziționat trei poșete, pe aceasta o așteptam așa cum un copil așteaptă o jucărie. De aceea am și numit postarea ”My little pony”, făcând o analogie între dragostea mea pentru această poșetă haioasă și frenezia stârnită în rândul fetițelor de când personajul acesta cu coamă a apărut pe piață.

    Poșeta este de culoare nude, adică un roz prăfuit foarte șters, ceea ce o face să fie extrem de ușor de asortat. Are un compartiment cu fermoar și două compartimente mici, pentru obiecte de dimensiuni reduse, precum telefonul. Materialul este rezonabil, nu este nici piele autentică, dar nici nu are aspectul de scai ieftin.
   Preferatul meu este, desigur, căluțul năzdrăvan de pe clapa superioară, este foarte simpatic și oferă poșetei un aspect aparte. Poșeta este încă disponibilă pe site, în trei culori: roz, verde și piersică, iar prețul ei este de $40, iar transportul este gratuit în toată lumea.


   Ținuta are la bază o singură culoare, lila, însă fiecare articol vestimentar are o nuanță diferită, ceea ce face ca întreaga ținută să pară o bomboană fondantă. Culoarea lila mi se pare foarte suavă, potrivită pentru sezonul cald, oferind un aer ușor boem, feminin. Ador să port haine în culori deschise, pastelate, mai ales vara. 
    Atât bluza, cât și pantalonașii scurți, sunt achiziționate de pe SheInside.com, le-am luat cu gândul de a le purta împreună, ca set. Bluza este din chiffon și se închide în față cu năsturași. Vara, chiffon-ul ne poate cauza un ușor disconfort, deoarece pielea transpiră mai ușor și materialul poate deveni neplăcut la atingere. Dacă aveți astefl de probleme, vă recomand să evitați hainele din șifon pe perioada verii.
   Pantalonașii scurți sunt și ei tot din chiffon, însă partea din față este dintr-o broderie dantelată, într-o nuanță superbă de lila. Au talia elastică și sunt prevăzuți cu două buzunare mici, cu fermoar, chiar în partea frontală. 
    Ținuta este completată de o pereche de pantofi lila, o curelușă cu fundiță cu perle și un set de brățări metalice. Și un strop de voie bună, desigur :)
     Vă doresc o săptămână minunată!


*****
  Geantă Oasap
Pantalonași scurți: SheInside
Bluză: SheInside
Curea: Oasap
Brățări: Romwe
Pantofi: DorothyPerkins




8 comentarii:

  1. Foarte draguta tinuta ta, imi place mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa Tinuta. Imi plac mult bratarile si pantalonii! Acest tip de gentuta l-am vazut si pe Asos..mai mult sau mai putin asemanator. Sunt foarte simpatice gentile cu pisica, catel, calut sau mai stiu eu ce animal :P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa, vesela si colorata tinuta pe care o porti! Te reprezinta, se vede ca te simti bine in ea!

    Geanta cu calut...indragostire perfect justificata!:) Stii ca mi-a placut si mie de la prima ochire! Sa o porti cu mare drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. taareee simpatica , si pantalonasii...superbi !

    RăspundețiȘtergere
  5. I totally love this post!!! Really great inspiration! tell me if you would like to follow each other? I follow you back for sure

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoasa e, nu am vazut pana acum asa model.

    RăspundețiȘtergere
  7. Please vreaauuu si eu linkul de la bratari :X sunt minunate :D

    Pupici

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. love ur look... the rose bracelet is cute. I have a similar bag from rosewholesale

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...