vineri, 2 august 2013

Ultimele achiziții


    În luna iulie m-am abținut să îmi cumpăr multe haine și accesorii, deoarece mi-am propus să strâng niște bani pentru vacanță și, oricum, abia dacă mai am loc în șifonier. Totuși, au mai existat mici scăpări, recunosc!
    De pe Romwe.com am profitat de perioada de reduceri și mi-am luat o bustieră înflorată și o pălărie din paie. Deși nu sunt o mare fană a acestor bustiere, sora mea m-a presat să îmi cumpăr una, acum cât sunt în trend. Bustiera este încă disponibilă cu o reducere consistentă, la prețul de $20. 
   Pălăria este tare simpatică, iar calitatea ei chiar m-a surprins, deoarece mă așteptam să arate mai ieftin. Nu știu dacă mai este disponibilă pe site, eu nu am mai găsit-o. În viitorul apropiat vă voi prezenta un oufit cu ambele articole.


        Tot de pe Romwe mi-am mai luat un set de 3 brățări din plastic solid și metal auriu. Am fost pe deplin mulțumită de ele, pentru că arată foarte bine și le pot asorta ușor hainelor mele. Seturile acestea de brățări sunt o mare slăbiciune de-a mea, mereu trag cu ochiul la noile modele apărute pe site-urile online. Nici ele nu mai sunt disponibile, însă prețul lor a fost de $11. 


    În continuare, vă prezint noul meu colier de la SheInside, pe care l-am luat mai mult pentru că acest tip de coliere sunt la mare căutare sezonul acesta. Metalul nu este foarte strălucitor, ci doar atât cât trebuie să fie. Nu am apucat să îl port decât o singură dată, deoarece nu prea suport să port coliere, prefer cerceii și brățările. Prețul colierului este de $10.

   
     Acum o săptămînă, sora mea și-a cumpărat niște încălțăminte de pe DorothyPerkins și normal că mi s-au aprins și mie călcâiele. Cum lucrurile de la reducere care mă atrăgeau nu mai erau disponibile în măsura mea, am abandonat site-ul și am intrat pe Miniprix.ro. De aici mi-am ales două perechi de pantofi minunate, de care sunt foarte mulțumită. Pantofii roz sunt favoriții mei dintre toate perechile pe care le am, sunt fondanți și arată foarte bine în picior. Deși sunt confecționați dintr-un înlocuitor de piele, au un aspect foarte plăcut. Tocul este destul de comod, are în jur de 10 cm. Nu îmi place să îmi iau încălțăminte foarte înaltă, deoarece prefer să pot merge pe încălțările respective, nu să mă chinuiesc să pășesc.  Marca: Fullah Sugah.

   
     A doua pereche de pantofi a costat tot 89 lei la momentul respectiv, acum văd că este redusă considerabil. Pantofii verzi arată și ei bine, deși sunt confecționați dintr-un material sintetic. Totuși, nu știu cât de rezistenți sunt, am mai avut mai demult o pereche de balerini dintr-un material asemănător și s-au distrus imediat. Tocul are tot în jur de 10 cm. 

   
      Am avut surpriza să fiu câștigătoarea concursului organizat de Iuliana și am primit un minunat costum de baie de la Jolidon. Sunt foarte încântată pentru că se aașează foarte bine pe corpul meu. Sper să am ocazia să îl mai port vara aceasta, însă nu știu în ce măsură voi mai ajunge la mare. Costumul de baie este disponibil aici, în trei culori.


   Despre cosmetice vă voi povesti într-o postare viitoare. Vreau doar să-i mulțumesc Andreei pentru frumoasa surpriză: un set cadou compus din apă de parfum și cremă de corp Precious/Oriflame.

    Aceasta a fost sesiunea de shopping din frumoasa lună iulie. S-a terminat și vacanța, poate cu puțin efort va mai fi loc de încă una. Vă pup și vă doresc vacanță plăcută dacă concediul vostru se apropie și spor la cumpărături, că doar 1 august marchează startul reducerilor în magazine! 

4 comentarii:

  1. Imi place foarte mult costumul! Bustiera este foarte "dulce" si imi plac mult si pantofii :) Sa porti tot cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am venit cu un scop si stau pe pozitii, nu ma abat chiar daca ispita e mare!

    Te-am nominalizat aici la un tag!
    http://cosmeticelacontrol.blogspot.ro/2013/08/tag-liebster-blog-award.html

    Pupici!
    Revin...caci am de zis!:))

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Daaa...acum am terminat de colindat cu tagul!

    De-abia astept OOTD cu bustiera si palarioasa, sunt minunate!
    Mi-a ramas gandul tare de tot la pantofii lacuiti dar ma tem ca trebuie sa fiu oarte cumintica!
    Sunt sigura ca-ti vine grozav costumul de baie...Felicitari!
    Colierul e grozav, eu nu am nimic de acest fel...

    Catalina, sa le porti/sa le folosesti sanatoasa si voioasa pe toate!

    Multi pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Pantofii lacuiti ii ochisem de mult,acum ca vad cat de frumosi arata in realitate,imi pare rau ca nu i-am comandat:(

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...