duminică, 20 octombrie 2013

Review Fond de ten Teint Miroir Lift Confort Givenchy


     Mi-am propus să fac acest review de ceva timp, însă abia acum am și avut timpul necesar pentru a scrfie impresiile despre fondul de ten Teint Miroir Lift Confort de la Givenchy. Am achiziționat produsul de pe Strawberynet.com, îl găsiți aici, la prețul de 126 lei.
     Fondul de ten vine într-un tub de plastic beige mat, cu capac argintiu, care permite folosirea fluidului până la ultima picătură. V-am mai spus într-un post mai vechi că îmi place acest ambalaj pentru că este mai practic și mai economic. Tubul de 30 ml este ambalat într-o cutie de carton argintie, cu aspect metalic.
    Eu mi-am ales nuanța 02 - Roz, care este ușor roșiatică. Desigur, pe față, această tentă roșiatică nu se observă și ajută la uniformizarea culorii pielii. Ca și consistență, fondul de ten este ușor lichid.


     Conform descrierii de pe site, iată ce proprietăți are acest fond de ten:

  • oferă cea mai nouă tehnologie de îngrijire a pielii cu textură fină plăcută;
  • are efect remarcabil de calmare și ridicare;
  • hidratează și protejează pielea;
  • are SPF 10;
  • nu conține ulei.
 

   Părerea mea despre produs:

       Fondul de ten Teint Miroir Lift Confort este un produs de machiaj bun, potrivit pentru persoanele care vor un aspect natural al tenului. Dat fiind faptul că are o formulă fără ulei, fondul de ten trebuie întins destul de rapid pe față, deoarece capătă imediat o textură pudrată. Dacă nu este întins repede, produsul lasă pete de față care sunt dificil de uniformizat. 
      Totuși, dacă produsul este aplicat așa cum trebuie, asigură o uniformizare a culorii tenului. Chiar dacă nu asigură o acoperire totatlă a imperfecțiunilor, faptul că uniformizează culoarea asigură un aspect plăcut și natural al feței. 
      Atât formula fără ulei, cât și SPF-ul 10 fac din acest fond de ten un produs potrivit pentru zilele mai călduroase. De asemenea, cred că s-ar potrivi mai bine pentru cineva cu pielea grasă, poate că nu s-ar mai simți aceeași textură pudrată imediat după aplicare.
     Ca și rezistență, fondul de ten își face treaba pentru 4-5 ore, fără să se scurgă de pe față sau să se ia pe degete și haine. Pentru o rezistență mai bună, aplicați un strat de pudră.  Desigur, dacă vă doriți să aveți un aspect infailibil și mergeți la o petrecere, vă recomand un fond de ten cu o acoperire mai mare.
     Fondul de ten are o aromă subtilă, chiar plăcută, însă unele persoane care au încercat acest fond de ten au considerant mirosul ca fiind deranjat.
     În concluzie, aș mai folosi acest produs pe perioada verii, însă doar dacă l-aș găsi la un preț mai avantajos. În caz contrar, m-aș orienta spre un alt fond de ten cu o acoperire mai bună.
     Nota mea pentru acest fond de ten: 3.5 /5


    Iată și lista cu ingredientele acestui produs:



    
     

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...