duminică, 24 noiembrie 2013

Haine pentru un an de la Kurtmann

    Când vine vorba despre cumpărături, sunt ca un vulpoi bătrân care pleacă la vânătoare. Îmi place să am tot timpul la dispoziție pentru a studia hainele și încălțămintea, pentru a citi impresiile altor cumpărători, și, mai ales, să caut imagini cu articolele respective purtate de oameni (cunoscute ca si OOTD-outfit of the day). Așa procedez și eu, ca un mic fashion blogger, de fiecare dată când îmi cumpăr câte ceva, fac poze cu astfel de ținute și să le distribui de blog, împreună cu păreri despre calitatea și prețul lor, pentru ca alte fete interesate de produsele respective să aibe un mic ajutor în a lua decizia finală.
     Pe la alte  colege de breslă-bloggerițe, am văzut multe ținute realizate cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de pe Kurtmann, așa că mi se pre grozav faptul că acest magazin online își promovează produsele prin această metodă. De ce? Răspunsul este simplu: avem aproape toți acces la internet, așa că atunci când ne dorim să comandăm ceva de pe o platformă online, fără a avea posibilitatea de a proba produsele respective sau de a simți textura materialelor, apelăm la motoarele de căutare pentru a afla cât mai multe despre bluza sau perechea de ghete dorită. 

   Și dacă tot v-am spus că shopping-ul este pentru mine precum o vânătoare, este bine să știți că îmi place să vânez produse de calitate bună, la prețuri accesibile. Și motivele sunt următoarele:  nu-mi place să cheltuiesc o sumă foarte mare de bani pentru un singur articol vestimentar și, în plus, am permanenta dorință să îmi cumpăr ceva nou, așa că dacă aș cheltui tot salariul pe un produs, restul lunii aș sta cu buza umflată. Locul meu preferat de vânătoare sunt magazinele de tip outlet, precum Kurtmann, care comercializează numai produse de la branduri celebre, precum Zara, Mango, Bershka, Piazza Italia sau Stradivarius. Astfel, ai posibilitatea de a achiziționa articole calitative, de firmă și să faci și economii considerabile.
   Eu mereu am găsit haine superbe în outlet; este adevărat că trebuie să ai norocul să găsești mărimea care ți se potrivește ( eu am avut mereu o pasiune pentru croitorie, așa că dacă vreodată mi-a plăcut imprimeul unei rochii sau al unei bluze, mi-am cumpărat-o chiar dacă era în măsura XXL și am modificat-o cu ușurință). Cunosc persoane care sunt reticente la ideea de a cumpăra din outlet-uri, deoarece articolele li se par demodate, mărimile se găsesc greu, modelele li se par urâte sau de proastă calitate. Nu este deloc așa, și o spun din porpie experiență, iar în cazul Kurtmann produsele sunt aceleași care au fost expuse și în magazinele fizice Zara sau Bershka, așa că nu diferă calitatea, croiala și materialul. De asemenea, imaginile nu reflectă întotdeauna frumusețea reală a unui produs, de aceea este de preferat să mărim pozele pentru a vedea detaliile fiecăreia, precum o broderie aparte sau un imprimeu deosebit sau chiar să căutăm pozele originale ale produsului pe internet. Hainele nu sunt demodate, poți să găsești cu ușurință articole în tendință pe Kurtmann, motiv pentru care am făcut o selecție de câteva produse pe care le-am reunit într-un oufit pentru iarnă :

    Nu știu cum sunteți voi, dar eu iarna am o mare pasiune: să port multe haine și acesorii suprapuse, să combin materiale cu diferite texturi. Și explicația este una simplă: îmi place să fiu la modă chiar dacă afară sunt -15 grade celsius! Ținuta mea are trei articole de bază și mai multe accesorii la care nu aș renunța nici în ruptul capului. Accesoriile pot scoate din anonimat orice ținută, așa că este preferat să apelați la ele cu încredere.
   Pentru că iarna zilele sunt reci, am ales Jacheta Tally Weijl, care nu este stridentă și poate fi purtată în mai multe combinații. Am ales să fie scurtă scurtă, deoarece am vrut șă țin cont de proporții: am optat deja pentru o rochie lungă, așa că și o jachetă mai lungă ar fi fost total nepotrivită. Gulerul din blăniță artificială este tare simpatic și chiar dacă nu ține prea mult de cald, va oferi ținutei aspectul cozy pe care ar trebui să îl aibă fiecare outfit de iarnă: pentru că vremea este rece, avem nevoie de haine confortabile, în care să ne simțim în largul nostru. 
   La încălțăminte nu mi-a fost greu să aleg, mai ales că deja pusesem ochii pe Ghetele negre Tally Weijl. Mi-a plăcut de la bun început tocul mediu;  dacă este iarnă, nu înseamnă că trebuie să renunțăm la încălțămintea cu toc, mai ales că nu suntem la munte, pe pârtie, să ducem grija zăpezii și să ne înfofolim ca eschimoșii. Motivele pentru care am ales aceste ghete sunt următoarele: botul ascuțit, materialul moale și ușor de întreținut, țintele metalice și lanțurile bronz care le oferă un aer rock.
   A treia piesă vestimentară de bază este Rochia Vila, de culoare gri. Îmi plac rochiile maxi, combinate cu ghete, pentru că arată bine împreună și sunt feminine. Iarna putem purta fără probleme rochie, cu o pereche groasă de dresuri sau colanți, așa că scăpăm rapid de grija frigului de afară. Deși rochia are o curea împletită în talie, eu am mai optat pentru încă una, de culoare bordo. Bordo-ul este în tendințe în acest sezon, tocmai de aceea am ales și un fular gros în aceeași nuanță.
   Ca și accesorii, am mai selectat o pălărie și o pereche de mănuși, ambele de culoare neagră, care sunt și fashion, dar ne și țin de cald. Nu-mi place ca iarna să-mi înghețe mâinile, iar dacă nu port nimic pe cap răcesc foarte ușor, de aceea mereu caut un accesoriu care să îmi fie util și pe care să îl port cu drag.

   Dar lucrurile bune nu se opresc aici, pentru că se apropie Black Friday și Kurtmann promite să ne aștepte cu reduceri consistente. Așa că eu voi vâna produsele preferate, dar nu numai pe cele pentru iarnă, mai ales că Black Friday este momentul prielnic să ne luăm haine pentru un an de la Kurtmann
   Și cum nu m-am putut abține, am mai pregătit câte un outfit pentru fiecare anotimp în parte, mai ales că am multe favorite pe care vreau să le împărtășesc cu voi și poate aveți nevoie de inspirație pentru cumpărături:


    Primăvara îmi place să aleg haine cu imprimeuri vesele, colorate, din materiale mai subțiri, diafane. Cum materialul meu preferat este dantela, am ales o bluză din dantela somon, foarte feminină, precum și o fustiță simpatică a cărei căptușeală este decorată cu o bandă dantelată. După iarna lungă, este timpul pentru mișcare, de aceea am ales o pereche de ghete cu talpă joasă, care să ne fie tovarășe de plimbări lungi prin parcul care se trezește la viață. Eșarfa este stropul de culoare pe care mi-l doream,  plus că ne protejează în zilele de primăvară mai capricioase, când vântul suflă rece, iar razele soarelui sunt încă timide.



   Vara rămân tot la dantelă, un simbol al feminității, așa că am optat pentru o rochie diafană, ivoire. În zilele călduroase evit hainele mulate, pentru a lăsa pielea să respire; în plus, designul rochiei, cu elastic în talie, avantajează mai bine siluetele cu mici imperfecțiuni. Și sandalele sunt într-o culoare deschisă, pentru că vara evit să port negru, maro sau bleumarin. Sandalele sunt superbe, le-am văzut la câteva persoane, așa că sunt pe lista mea de dorințe, mai ales că sunt tare versatile. Un strop de culoare este dat de poșeta cu fundiță verde-neon, care deși este stridentă, mi se pare foarte simpatică. Nu am uitat că este vară, când fără să vrei poți nimeri la ștrand sau la piscină, de aceea este bine să ai cu tine costumul de baie: mie îmi place acesta, din două piese, cu imprimeu geometric în degrade.



    Toamna îmi place să port culori calde, în ton cu natura. Acest outfit este unul boho-chic, pentru că toamna este un anotimp boem, cu iz romantic. Am ales o rochie cu un imprimeu floral superb, care se strânge în talie cu ajutorul unui șnur. Ghetele cu toc mediu au un aer ușor western, dar vin frumos combinate cu această rochie. Culoarea lor neutră le face potrivite pentru a le asorta la mai multe ținute. Și pentru că toamna poate fi și ea capricioasă, am optat și pentru o pălărie  maro-caramel , foarte șic. Poșeta crem este ultimul accesoriu al ținutei, deja destul de încărcate de imprimeul rochie.


   
   Și asta nu este tot, mai sunt multe alte articole care vă așteaptă pe site-ul Kurtmann.ro. Bărbații să nu fie geloși, pentru că și ei își pot găsi articole vestimentare și de încălțăminte la prețuri fără concurență, tot de la branduri cunoscute. Așa că, fie că ești femeie sau bărbat, abonează-te la newsletterul KURTMANN pentru a fi la curent cu noutățile în modă zi de zi și să fii primul care află de super ofertele de Black Friday! În plus, nu uita că ai transport gratuit la toate comenzile cu produse în valoare de peste 190 lei!

 Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea întreaga ofertă Kurtmann.ro:
Kurtmann

18 comentarii:

  1. Mă bucur că până la urmă ți-au stârnit interesul și hăinuțele de pe site-ul Kurtmann, nu doar accesoriile. Eu am plasat o nouă comandă și aștept să vină. Am o părere bună despre acest site :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Larisa, ma bucur pentru tine, sper sa iti placa noile lucrusoare la fel de mult!
      Pe mine ma stii doar, sunt o shopaholic,asa ca nu am rezistat :))

      Ștergere
  2. ca orice femeie boala de cumparat cat mai multe haine chiar daca avem :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Mai ales cand preturile sunt asa atractive, ca pe Kurtmann :)

      Ștergere
  3. Am o părere bună despre acest site,si imi place

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, si mie imi place site-ul mult de tot, au multe haine frumoase, la preturi fara concurenta.

      Ștergere
  4. STEFAN NADIA IRINA25 noiembrie 2013 la 11:03

    Un articol plin de informatii importante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-am fost utilă, draga mea :) Spor la cumparaturi !

      Ștergere
  5. N-am comanat inca nimic, insa kurtmann e primul pe lista cand voi avea ocazia. Ador hainele, iar preturile sunt ok. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra, spor la cumparaturi daca te hotarasti sa pornesti si tu aventura shoppingului online!
      Ai dreptate, preturile sunt mai mult decat ok :)

      Ștergere
  6. Obisnuiesc sa cumpar des haine de pe Kurtmann,si nu am fost niciodata dezamagita.Mai rar gasesti haine de calitate la asa preturi,insa cea mai buna perioada de cumparaturi este dupa black friday,am observat ca inainte de perioada aceasta maresc preturile la toate produsele,ca sa aiba de unde reduce:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am observat acest lucru, Cristiana, sincera sa fiu!
      Ma bucur sa aud ca si tu esti clienta fidela Kurtmann :)

      Ștergere
  7. Am vazut si eu promovarea acestui site de catre diferite bloggerite dar inca nu m-am incumetat sa comand de la ei. Cu toate astea mai intru din cand in cand, poate, poate voi plasa si eu o comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lorena, multe bloggerite au prezentat haine si accesorii de pe Kurtmann :)
      Poate in curand, cu ocazia Black Friday, iti vei comanda ceva de pe site !

      Ștergere
  8. Imi doresc si eu haine de pe Kurtmann dar astept sa mi le aduca Mosul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monika, iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta si Mosul sa fie inspirat si sa se aprovizioneze de Black Friday de pe Kurtmann, pentru ca asa iese si el mai castigat sau poate sa aduca mai multe cadouri!

      Ștergere
  9. Este un site destul de promovat, eu intru pentru prima data pe el dar pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, Kurtmann este un magazin foarte promovat, motiv pentru care sunt convinsa ca au multi clienti multumiti de raportul pret-calitate al produselor.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...