vineri, 8 noiembrie 2013

Smart Shopping pe Glittio.ro


       Recunosc cu mâna pe inimă că sunt o împătimită a cumpărăturilor online. Pasiunea mea a fost alimentată de ușurința cu care îmi pot cumpăra haine, simplu și sigur, din confortul propriei case, fără a alerga prin magazine, probând haine până la epuizarea fizică. Așa am reușit să învăț ce haine se potrivesc fizicului meu, fără să mă îngrijorez că nu o să îmi vină bine sau că nu mi se potrivește mărimea. Știu că acesta este unul dintre motivele pentru care multe persoane sunt încă reticente când vine vorba despre shopping online. Eu consider că motivul este unul destul de superficial, în condițiile în care dimensiunile hainelor sunt exprimate și în centimetri, așa că a alege măsura potrivită este la fel de facilă ca un joc pentru copii. 
      În materie de magazine online, unul dintre preferatele mele este Glittio (Click aici). Este exemplul perfect de magazin online care transformă cumpărăturile într-o experiență minunată, deorece pune la dispoziția noastră toate serviciile pe care ni le-am putea dori:
  • o platformă online ușor de utilizat , cu categorii bine definite care asigură o navigare rapidă și organizată; dacă ,spre exemplu, sunt interesată de o rochie, intru în categoria pentru femei și selectez sub-categoria ”Rochii”, astfel fiindu-mi prezentate toate modelele disponibile
  • ne oferă siguranța de a cumpăra, oferindu-ne posibilitatea de a ne alege modalitatea de plată preferată, fie că este vorba de plată ramburs, prin virament bancar sau cu cardul de credit
  • avem posibilitatea de a returna produsele cumpărate, în termen de 30 de zile, în cazul în care măsura nu ni se potrivește sau nu suntem mulțumiți de produsele alese
  • promptitudine la expediere și, în plus, asigurarea transportului gratuit pentru comenzile cu valori mai mari de 80 lei
  • disponibilitate prin serviciul pentru clienți și, ce e și mai important, garanția calității
   
     Și pentru că vorbele nu ne conving întotdeauna, mai ales când vine vorba de cumpărături online, am selectat câteva articole și accesorii vestimentare de pe site și le-am integrat într-o ținută feminină și elegantă:


   Fusta bodycon neagră, care urmează liniile naturale ale corpului, mi se pare unul dintre cele mai frumoase modele de fuste care există, deoarece are o croială care avantajează mai multe tipuri de siluete. Datorită faptului că acest tip de fustă se mulează pe corp, este de preferat să optăm pentru culori mai închise, negru, maro sau indigo, mai ales dacă nu ne simțim foarte bine în haine mulate care ne pun în evidență formele corpului sau dacă suntem nemulțumite de mici imperfecțiuni. Desigur, culorile închise doar creează un efect optic de micșorare, nu ne sculpteză corpul la propriu, ceea ce este un lucru bun, deoarece consider că este important să ne simțim bine în pielea noastră, indiferent de modul în care arătăm; în plus, putem apela la mici trucuri vestimentare pentru a arăta bine și pentru a ne simți atrăgătoare, cum este cazul fustei creion de culoare neagră. Acest model de fustă, de lungime medie, are un efect optic de alungire a trupului și de micșorare a șoldurilor și este preferat de foarte multe femei, deoarece completează un look elegant, atrăgător și plin de încredere. Dacă măriți imaginea, veți observa că fusta de la Glittio are un superb imprimeu floral, asemănător brocartului, care va face ca ținuta să fie mai spectaculoasă.

   Deoarece am optat pentru o fustă mulată, trebuie să avem grijă la proporții, așa că în partea de sus este de preferat să evităm bluzele mulate, fiindcă avem nevoie de puțin volum, fie că este vorba de un volan sau de umeri bufanți. Eu am ales o minunată bluză din dantelă, cu croiala peplum, una dintre cele mai în vogă tendințe ale acestui an. Croiala peplum constă în modificarea formei unui articol vestimentar prin adăugarea unei părți care să confere volum, în cazul de față este vorba despre volanul care pornește imediat de sub zona bustului. Aflați că și acest tip de bluză are avantajele ei: pe lângă faptul că dantela este un material delicat și feminin, croiala va ascunde imperfecțiunile din zona abdomenului, atrăgând atenția mai mult asupra bustului și a decolteului. Îmi place la nebunie dantela, o consider a fi un simbol al feminității și nu ar trebui să ne suprindă deloc faptul că se regăsește printre materialele-cheie ale stilului Art Nouveau, unul dintre cele mai spectaculoase stiluri vestimentare existente.
 
   Pentru ca ținuta să nu fie monotonă, am ales ca stropul de culoare să fie dat de pantofi și poșetă. A revenit în trend asortarea acestor două accesorii și mi se pare un lucru bun, deoarece arată bine când sunt asortate, mai ales când optezi pentru o ținută simplă, într-o singură culoare. Roșu este o culoare a senzualității feminine și, fără discuție, o pereche de pantofi roșii cântărește la fel de mult ca faimoasa little black dress în garderoba unei femei. Pantofii roșii cu botul ascuțit sunt un model clasic, care se menține în tendințe în fiecare an, reușind să scoată o ținută din monotonie, să ofere femeii încrederea în sine și să o facă să se simtă atrăgătoare. Au avut dreptate bărbații când au spus că aceștia sunt cei mai sexi pantofi, deorece vin superb, creând un efect optic de alungire a picioarelor. Mai mult decât atât, acest model de pantofi este versatil, fiind asortat la ținute elegante, office sau casual, în combinații cu fuste creion, pantaloni cu croi masculin, jeanși sau chiar pantaloni scurți.

    Stropul de culoare este completat de poșeta într-o nuanță minunată de roșu, cu bretele scurte, potrivită pentru a fi purtată în mână. Avantajul acestui model de geantă este acela că, pe lângă faptul că este elegantă, este și încăpătoare, astfel că poți să iei la tine toate obiectele indispendabile unei femei. În plus, în sezonul toamnă-iarnă, modelul acesta de genți, numit investment bag, datorită inspirației provenite din zona afacerilor, este la mare căutare.

      Achiziționarea acestor produse de pe site reprezintă un exemplu de smart shopping. Pe lângă faptul că toate au prețuri mai mult decât convenbile, avantajul cumpărării acestora este acela că le puteți purta și în multe alte combinații vestimentare, toate fiind articole versatile, care pot fi mixate în ținute elegante, cât și casual-chic.

7 comentarii:

  1. Voi poposi pe Glittio!
    Mi-a placut felul in care ai scris postarea, maniera in care ai argumentat...

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, dragă Ilda, mă bucur că ți-am stârnit interesul :)

      Pupici

      Ștergere
  2. Foarte draguta si eleganta tinuta ta! Te prinde de minune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Dorina! Am incercat sa aleg piese clsice, versatile, care pot fi combinate intr-o tinuta frumoasa si eleganta :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...