luni, 13 ianuarie 2014

Am chitară cu buline!


   La sfârșitul lunii noiembrie am participat la o campanie sponsorizată de BestKids.ro, un magazin online care comercializează tot felul de jucării pentru copii, care mai de care mai minunate, mai colorate și mai vesele, dar și pentru toate buzunarele. Grație acestui articol cu care am participat, am câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei.
   Nici n-am stat pe gânduri și mi-am ales această superbă chitară bleu cu buline, de  care m-am îndrăgostit la prima vedere. Marea problemă este că eu nici nu am ureche muzicală și nici nu știu cum să cânt la acest instrument. Chiar dacă mi-am luat un manual pentru începători, nu pricep o iotă și tot ce iese din mâinile mele sunt niște zgrăngănituri de toată ”frumusețea”.
   Chitara este o versiune mini a instrumentului muzical, destinată copiilor cu vârste cuprinse între 3-5 ani. Vă dați seama că am încălcat de-a binelea lucrurile de m-am pricopsit cu o asemenea bijuterioară muzicală pe care, deși nu știu cum să o fac să sune cum trebuie, măcar o pot admira în tihnă.



    Obiectul în sine este produs de renumitul brand franțuzesc Vilac, care se ocupă cu prelucrarea jucăriilor pentru copii de mai bine de 100 de ani, de la 1911. Chitara este fabricată din lemn lăcuit, are cinci corzi metalice și măsoară 51 cm. Este disponibilă AICI, la prețul de 95 lei.
   Nu știu ce cadouri v-ar fi plăcut să primiți când erați mici sau ce cadouri le faceți copiilor voștri, însă personal consider că o chitară este un dar frumos, dar și educativ, care va stârni interesul copilului către muzică. Pe BestKids sunt o grămadă de modele de chitare, în funcție de preferințele fiecăruia. Maro, roz, colorate, îmbulinate, le găsiți pe toate în această categorie.

   Și da, iubesc chitarele, la fel de mult cum iubesc toți artiștii care folosesc chitara pe post d einstrument, nu doar ca accesoriu!


6 comentarii:

  1. E foarte frumoasa ! Lasa ca dacaa nu reusesti sa inveti sa canti o pui in cui de design :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, ai dreptate, cred că va ajunge în cui, pe post de decorațiune. ori poate voi avea copii cu înclinații artistice :)

      Ștergere
  2. Arată suuuper ! Să o folosești cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bine ca obiect de decor, nu trebuie neaparat sa inveti sa canti la ea. :)) Fratemiu si-a luat chitara si sta aruncata prin casa. Asta nu m-a oprit sa zanganesc si eu din cand in cand la ea si atat. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, va fi o decorațiune simpatica foc :D
      Hahaha, si eu tot asa fac, mai zanganesc la ea cand imi vine nebunia :))

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...