vineri, 7 februarie 2014

Iubire cu sare și piper

  Când vine vorba despre iubire, nimic nu urăsc mai mult decât monotonia, pe care o consider a fi principalul dușman al unui cuplu. Dacă tot suntem în luna februarie - luna iubirii, atunci ar fi indicat să profităm din plin de moment și să ne condimentăm viața intimă, astfel încât să fim cu un pas în fața monotoniei și să păstrăm armonia și , în primul rând, atracția, în cuplu. Desigur, eu una sunt de părere că nu avem nevoie de un moment anume pentru a încinge lucrurile în dormitor, în condițiile în care într-o relație trainică în care există mereu scântei de dragoste, femeia trebuie să nu își neglijeze rolul de amantă. Mai mult, pe lângă lenjeria sexy pe care o poartă în dormitor, o femeie merită să poarte vara costume de baie care să-i scoată în evidență formele corpului, iar iarna să devină cel mai frumos cadou, îmbrăcată în irezistibil costume de Crăciuniță.
   Pentru mine, o relație este precum un fel de mâncare, pe care trebuie să o condimentezi cu atenție: prea multă ori puțină sare și piper pot strica gustul preparatului, stârnind nemulțumirea celui care o „gustă”. Dar să nu confundăm iubirea cu gastronomia, chiar dacă unele persoane rănite în dragoste își găsesc leacul în preparatele preferate. Să trecem la lucruri concrete și să vă arăt cum aș condimenta eu atmosfera de Sfântul Valentin și Dragobete, apelând la lenjerie intimă.
 
   Voi începe cu piperul, pe care l-aș administra, în cantitatea potrivită, de Sf. Valentin, suficient pentru a pune pe jar inima iubitului și pentru a încinge atmosfera în dormitor. Negrul este un dintre culorile cele mai de succes când vine vorba despre lenjerie sexy, așa că eu aș opta pentru negru în defavoarea roșului, mai ales că are efectul optic de camuflare a imperfecțiunilor și avantajează orice tip de piele. O alegere perfectă îl reprezintă minunatul set compus dintr-o bustieră decorată cu dantelă neagră cu motive mov și chiloței tanga. Designul bustierei este deosebit , având aspectul unui corset, care reușește să creeze o impresie optică de sculptare a corpului și de diminuare a taliei. Bustiera prevăzută cu portjartiere pemite alegerea unei perechi de dresuri pe măsură, așa că eu am optat pentru dresuri tot de culoare neagră, marca Fiore. Dacă nu sunteți familiarizate cu acest brand, este bine să știți că articolele de lenjerie produse de această firmă sunt de cea mai bună calitate, iar modelele dintre cele mai frumoase posibile, lucru care poate fi observat din însuși modelul perechii de dresuri Simona care, pe lângă banda elastică din dantelă, are o altă broderie înflorată ce coboară pe picior.


   Pentru Dragobete aș păstra sarea, pentru că după ce ne-am pus iubitul pe jar cu o lenjerie sexy de culoarea piperului, este cazul să dăm un plus de gust relației. Așa că de sărbătoarea românească a iubirii aș opta pentru un body încântător, de culoare albă, croit dintr-un material elastic alb și unul care pare a fi brodat. Dacă mai sus vă recomandam dresurile Fiore, nu pot să nu fac la fel și cu produsele de lenjerie marca Obsessive, care, la modul cel mai sincer, te va face să te simți cea mai atrăgătoare femeie: fiecare articol în parte este lucrat cu multă atenți, astfel că vei fi răsfățată de micile detalii ale fiecărui model în parte. Body-ul Diamond Teddy, spre exemplu, are bretelele metalice, decorate cu strasuri strălucitoare; același accesoriu este folosit și pentru a decora decupajul din zona intimă. Aș completa printr-o pereche de dresuri fine, cu bandă adezivă, decorate cu o dantelă de un alb pur.


    Și pentru că nu-mi place să recomand produse fără să nu mă fi bucurat și eu de ele în prealabil, uitați cât de frumos poate să fie body-ul alb pe care vi l-am recomandat pentru noaptea de Dragobete. Desigur, există și varianta pe negru, în cazul în care considerați că albul nu vă avantajează.

2 comentarii:

  1. e dragut foc, si pe negru cred ca arata foarte bine! eu n-am inca curaj sa-mi etalez tinutele :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...