luni, 28 aprilie 2014

OOTD: Floral Foundation


    Am profitat de frumoasele zile ale acestui sfârșit de săptămână și am scos la plimbare haine subțiri, cu imprimeuri florale, ori dantelate. M-am bucurat de soarele blând, de adierile foarte line ale vântului și de aerul proaspăt de primăvară, după o săptămână întreagă de ploi. Weekend-ul acesta a fost încărcat de vești bune, așa că am început săptămâna energic.
   În iarna aceasta mi-am ales o pereche de pantaloni tip colant de culoare negru în care m-am simțiti foarte bine, așa că mi-am dorit o nouă pereche, numai că am renunțat la negru și am optat pentru antracit. Cum în ultima vreme am mai pus 1-2 kg, am renunțat la măsura XS pe care am comandat-o anterior și am ales măsura S, însă s-a produs o greșeală și...m-am ales tot cu XS. E drept, pantalonii mă cam strâng în talie, unde au un elastic mai strâns și mi-e teamă să nu mă aplec și să se crape pantalonul în văzul lumii (acesta este coșmarul meu din copilărie și se pare că încă mă bântuie).
    Am combinat pantalonii cu un top înflorat, in material satinat, tipic desuurilor. Sezonul acesta se poartă bluzele și rochiile care duc cu gândul la lenjerie, la desuuri și neglige fine. Topul este decorat cu dantelă bleumarin și se simte foarte plăcut pe piele. Pe deasupra am ales să port un cardigan subțire, nude, confecționat din dantelă.
    Ca accesorii, am optat pentru frumoșii mei pantofi de prințesă, cercei sub formă de flori confecționați manual și o poșetă-plic în nuanțe de gri în degrade.
 
    Voi cum v-ați petrecut weekend-ul?

Top Exclusif
Cardigan/ Blazer Romwe.com
Poșetă-plic River Island
Cercei handmade EbonyVintage







*****

    Vă recomand magazinul online de încălțăminte WalkIn, care vă așteaptă cu multe modele deosebite (click pe imagine pentru a accesa oferta)

walkin-incaltaminte.ro

7 comentarii:

  1. draguta foc tinuta asta. cred ca asa voi invata si eu sa ma imbrac in tendinte :). de la tine si sora ta .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumosi sunt pantofii, oare ii mai gasesc pe site? Cum iti faci parul asa frumos,mereu arata superb <3

    Te pup

    miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. haha! si eu am acest cosmar, I think everyone has it! :) Dar la foarte multi pantaloni e mai bine un pic mai stramt, dar cu gust! imi place aceasta tinuta, so flowery and springy :D mersi de commenturile frumoase, te pup!



    Saci
    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page
    ChocolateFashionCoffee INSTAGRAM!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-mi place bluzita si pantofiorii sunt de papusele

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase si delicate, topul si cardiganul :)
    Cerceii tai sunt superbi, iar parul arata perfect! :*

    http://diana.doubleweb.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Lina[Cata-Lina] , esti tare dragalasa! pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac pantofii! :)

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.danaoprea88.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...