vineri, 4 aprilie 2014

OOTD: Lace and flowers


    Pentru astăzi am ales să vă arăt o ținută primăvăratică, inspirată de câteva dintre tendințele primăvară-vară 2014: dantela, nuanțele pastelate și imprimeul floral. De când a venit vremea frumoasă, am început să port mai des fuste, la care am renunțat în ultimul an, preferând mai degrabă pantalonașii scurți.
   Am multe bluze din dantelă albă, pentru că de fiecare dată când vreau să cumpăr o bluză nouă sfârșesc prin a ajunge tot la cele cu dantelă ori broderie, chit că știu că mai am acasă câteva. Noua mea bluză de dantelă a fost inclusă în comanda Romwe, alături de o rochie neagră cu inserții din piele ecologică. Mi-am ales măsura M și poate că mi-ar fi plăcut mai mult dacă ar fi fost un pic mai strâmtă, dar cred că la vară am să mă bucur că nu mi-am ales măsura S. Bluza se închide cu fermoar la spate și are aplicație de dantelă numai în partea din față, așa cum se poate observa și din poza de pe site.
   Fusta am găsit-o într-un magazin vintage & sh și am fost încântată de imprimeul floral pastelat. Chiar dacă era lungă, iar măsura foarte mare, am modificat-o cu ușurință, scurtând-o și punându-i elastic în talie. Acum am cea mai frumoasă fustă cu flori! Am optat pentru frumoasa gentuță pe care am primit-o în dar de la scumpa mea prietenă Dana, care se potrivește cromatic cu restul ținutei. Chiar dacă nu este foarte încăpătoare, gentuța este simpatică foc și o pot asorta cu cel puțin jumătate din hainele din șifonier.
   Ca accesorii am mai optat pentru o pereche de pantofi nude cu ținte , cu botul ascuțit și o frumoasă pereche de cercei, pe care i-am achiziționat de curând.
   Voi cum vă bucurați de zilele de primăvară? Ce tendințe ale acestui sezon sunt pe placul vostru?


Bluză Romwe.com
Fustă vintage
Cardigan SheInside.com
Geantă Bershka
Pantofi Udobuy.com








11 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...