marți, 8 aprilie 2014

Primăvara mă îmbrac de la Kurtmann





     În ultima perioadă am plasat mai multe comenzi în magazinul online Kurtmann.ro, atrasă deopotrivă de calitatea, dar și de prețul produselor de la branduri cunoscute, precum Bershka, Zara, Mango, Pull and Bear sau Desigual. Nici nu a venit bine primăvara, că eu mi-am și achiziționat câteva articole vestimentare dantelate, bucuroasă că broderia și dantela sunt la mare căutare în sezonul primăvară-vară 2014. Chiar acum aștept o nouă comandă, în care mi-am ales câteva produse din materiale mai subțiri, potrivite pentru sezonul cald, o bluză și o rochie din dantelă, pe care vi le voi arăta de îndată ce le voi primi.
    Cum primăvara aceasta eu chiar mă îmbrac de la Kurtmann, m-am gândit să vă prezint o ținută perfectă pentru acest anotimp, alcătuită exclusiv din produse de pe site. Eu mereu adaug pe lista de dorințe hăinuțe nou postate pe site, mai ales că sunt mereu la curent cu noutățile. Următoarea ținută pe care mi-o doresc respectă tendințele primăvară-vară, însă nu necesită un buget costisitor, ceea ce este perfect pentru orice femeie sau fată care își dorește să fie în trend chiar dacă nu are o sumă mare de bani la dispoziție.

    Una dintre culorile-vedetă ale sezonului este placid blue, adică albastrul pastelat, cu un ușor aspect vintage, așa că am fost imediat cucerită de blugii Pull and Bear . Eu n-am fost niciodată adepta blugilor clasici și mereu am avut înclinație spre pantalonii colorați, cu un aspect mai jucăuș, mai feminin. Această pereche de blugi este extrem de versatilă, așa cum se întâmplă cu aproape orice obiect vestimentar în nuanțe pastelate. Mi-a plăcut croiala conică, simplă, clasică, cu 5 buzunare, care avantajează aproape orice tip de siluetă. Am avut grijă să verific dacă sunt disponibili în măsura mea înainte să-i pun pe lista de dorințe, pentru că de mult îmi doresc o pereche de pantaloni asemănătoare. Fiindcă afară se încălzește din ce în ce mai tare, voi avea purta blugii ușor îndoiți, pentru a lăsa gleznele la vedere. Stilul acesta parizian de a purta pantalonii este tot mai îndrăgit de femeile din toată lumea, așa că ar trebui să-l încercați și voi, fie că optați pentru sandale, balerini sau teneși.

    V-am spus deja că pândesc noile achiziții, pentru că produsele de pe site sunt în stoc limitat și nu vreau să fiu dezamăgită că nu mi-am comandat o bluză sau o rochie la timp. Atât blugii, cât și frumoasa bluză de dantelă de la Bershka sunt din colecția nou postată.
    Deși nu duc lipsă de bluze brodate și dnatelate, mi se pare că mereu este loc în garderobă pentru una nouă. Dantela este în trend în acest sezon, deși după părerea mea nu s-a demodat niciodată, fiind mereu un material care emană romantism, feminitate.
   Primăvara aceasta sunt în căutare de crop-tops, adică acele topuri mai scurte, care lasă puțin la vedere abdomenul și care pot fi purtate într-o multitudine de combinații.
  

   Albastrul pastelat de potrivește de minune cu albul bluzei de dantelă, dar și cu bejul nisipiu al minunatelor sandale de la Zara. Marele avantaj al acestora este într-adevăr culoarea, care ne permite să le purtăm în fel și fel de outfituri, cu rochii, pantaloni sau pantaloni scurți.
    Mie îmi place și designul acestor sandale, cu un ușor aer retro, care se închid cu o curelușă subțire. Îmi place să port tocuri chiar și în sezonul cald, pentru că mă simt mai elegantă și mai feminină decât în balerini, iar corpul are o poziție mai frumoasă.


  Dacă până acum nu ați văzut colecția de genți și poșete-plic din piele naturală semnată Kurtmann, atunci trebuie neapărat să intrați să vedeți cele mai frumoase accesorii care reușesc să cucerească orice femeie.
  Mie mi-a plăcut acest plic bej, pentru că îl pot asorta atât la acestă ținută, dar și la o mare parte a hainelor pe care le am în șifonier. Deși are un design simplu, plicul este confecționat din piele de cea mai bună calitate, așa că am garanția că produsul își va păstra frumusețe cât mai mult timp.

 
  Acum avem cu toții un motiv în plus pentru ca în primăvara aceasta să ne îmbrăcăm de la Kurtmann: o reducere incredibilă la peste 150 de produse pentru femei, bărbați și copii! (Click pe imagine pentru a vedea oferta)

Kurtmann

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...