joi, 1 mai 2014

Favoritele lunii aprilie


   Iată că s-a încheiat încă o lună de primăvară și ne apropiem cu pași repezi de mare și, mai ales, de vacanță. Astăzi este 1 mai și deja mulți dintre noi și-au pregătit o mini-vacanță, dar eu am ales să rămân acasă pentru ca abia la sfârșitul lunii mai să plec într-o bine meritată plimbare.
   În luna aprilie am deschis câteva cosmetice noi, care au și devenit favorite foarte rapid, așa că am să vi le prezint pe fiecare în parte în câteva cuvinte. Ca în fiecare lună, am folosit cosmetice de tot soiul și chiar dacă am favorite, mereu încerc să testez noi cosmetice.


    În materie de îngrijirea corpului, am alternat două geluri de duș și două produse pentru exfoliere, însă despre două dintre ele v-am mai vorbit și înainte, fiind niște cosmetice iubite de mine.
   1. Gel pentru igiena intimă Favisan- conține extract de echinaceea, gălbenele, mușețel, salcie, lavandă și fenicul. Are un miros herbal puternic, ușor mentolat și mie mi se pare că cel mai pregnant este mirosul de fenicul. Am renunțat cu greu la gelul de igienă Apimond- favoritul meu, dar m-am bucurat că gelul Favisan curăță blând și nu-mi produce iritații. Poate fi achiziționat din magazinul online PutereaPlantelor.ro la prețul de 13 lei (click aici) 

   2. Gel de duș exfoliant Supless Gerocossen- un produs anticelulitic grozav, cu particule potrivite pentru o exfoliere medie. Are un miros delicat și grație extractului de castane promite să ne ajute în lupta împotriva celulitei. Cred că este al 3 lea tub pe care îl folosesc și cu siguranță îl voi mai cumpăra și pe viitor, mai ales că prețul este accesibil, de numai 10 lei (click aici - transport gratuit pt comenzi mai mari de 75 lei)

   3. Gel de duș Notes Celine Dion - este un gel de duș sub forma unu gel transparent, cu un miros floral delicat, care lasă pielea parfumată foarte discret


1. Șampon forte contra mătreții Activa Plant Gerocossen - imediat cum a venit primăvara m-am confruntat cu mătreață (pățesc lucrul acesta de două ori pe an, la schimbarea sezoanelor), așa că am dorit un produs blând, dar eficient pentru îndepărtarea mătreții. Șamponul de 400 ml are prețul de 15 lei pe site-ul oficial (click aici)

2. Gel exfoliant facial Oatmeal and Honey Queen Helene- am comandat acest exfoliant de pe Iherb. Este un exfoliant minunat,  gros, consistent, cu particule abrazive, cu un puternic miros de miere. Îl folosesc de ceva timp și sunt mulțumită de el pentru că exfoliază cu blândețe, astfel că îl pot folosi chiar și în fiecare zi. A costat numai 3,74 $ (click aici
*** Dacă sunteți la o primă comandă pe Iherb, puteți utiliza codul  URO424 pentru o reducere de 5$ (pentru o comandă sub 40$) și de 10$ (pentru o comandă de peste 40$). Taxele de transport pentru comenzile Iherb sunt de 4$


1. Fond de ten Lumi Magique L Oreal Paris - l-am primit de la sora mea și chiar dacă la început am crezut că nuanța îmi este închisă, am constatat că este adaptabilă. Este un fond de ten cu o acoperire și un finish bun, dar din păcate nu excelează la cpitolul rezistență. Totuși, este numi bun pentru acestă perioadă, datorită factorului de protecție SPF18.

2. Fard de obraz Athens Korres- este un fard de obraz colorat oranj, destul de pigmentat, care colorează imediat tenul. Am și un ruj în aceeși nuanță și îmi plac amândouă foarte mult. Le-am achiziționat de pe Strawberrynet.com

3. Rimel Volume Build Oriflame- un rimel accesibil și foarte bun, ca toate rimelurile de la acest brand. Are o nuanță intensă de negru și conferă un volum frumos genelor.

4. Creion pt ochi și sprâncene Pixi- într-o nuanță de maro. Deși la început mi-a displăcut, deoarece are mina cerată și nu reușeam să-mi conturez ochii cu el, am ajuns să-i găsesc o altă întrebuințare și să-l folosesc pt conturarea sprâncenelor, unde își face treaba de minune!

  Voi ce preferate ați avut în această lună? Ați încercat vreunul dintre produsele de mai sus?

  În materie de îmbrăcăminte, magazinul meu preferat a fost Kurtmann.ro, unde am plasat mai multe comenzi în descursul acestei luni, pentru că m-au atras prețurile mici și produsele de calitate. Chiar dacă pozele nu sunt cele mai reușite, produsele arată foarte bine în realitate. Zilele trecute au fost introduse modele noi, marca Asos, Vila și multe altele, pe care trebuie neapărat să le descoperiți (click pe imaginea de mai jospentru a vedea toate modelele noi)


4 comentarii:

  1. 1nu am folosit nici unul dintre aceste produse, vreau sa dau si eu comanda pe iherb pentru niste pensule, puup te ast si la mn . http://merysyl.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. nu prea folosesc produse cosmetice romanesti, dar mi-ai adus aminte de ele asa ca iti pot multumi! :D am sa-mi iau si eu gelul de dus exfoliant pentru ca m-ai facut foarte curioasa asupra lui.:)
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelul pentru igiena intima Favisan l-am avut de vreo patru ori pana acum si imi place foarte mult. Acum am facut o pauza de la el si mi-am luat si eu Apimond pentru ca am tot vazut la tine si la Aurora ca il recomandati si eram prea curioasa sa vad cum e.

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie imi plac mult sampoanele gerocossen, eu cumpar din auchan, tot in jur de 15 lei...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...