luni, 9 iunie 2014

Comandă Glittio.ro


  Despre magazinul online Glittio (Click aici) v-am vorbit în mai multe rânduri, însă este pentru prima dată când vă arăt ce lucrușoare minunate am primit în ultima comandă. În ultimele luni am văzut multe haine frumoase, în special rochii, pe multe dintre ele le-am postat și pe blog, pentru că m-au încântat în primul rând imprimeurile. Am pus ochii pe o rochie, însă când am plasat comanda nu am mai găsit măsura mea, așa că m-am orientat asupra altor produse.
   Magazinul Glittio.ro asigură transport gratuit pentru toate comenzile a căror valoare este mai mare de 80 de lei, produsele sunt de bună calitate, prețurile sunt accesibile și modelele variate, plus că mereu sunt promoții și reduceri de prețuri atractive.


  Mi-am dorit, în primul rând, o rochie de vară fără bretele, din material elastic, pe care să o pot purta fără sutien. Vara optez pentru topuri și bluze lejere, în care să mă simt bine chiar și atunci când temperaturile sunt mari și pielea transpiră. Am găsit Rochia Intimidea Kamila (Click aici), care avea exact croiala și materialul pe care mi le doream. Singura problemă este aceea că nu se așează pe corpul meu ca în poză, în primul rând pentru că măsura rochiei a fost S/M și îmi vine largă în zona taliei, însă m-am gândit la o metodă de a o fce să stea cum vrea.
   Dacă sunteți mai slăbuțe și subțirele în talie, evitați acest model, pentru că nu se mulează în zona taliei, dar dacă de obicei purtați S spre M sau M, nu stați pe gânduri, în cazul în care vă place modelul. Acum, rochia este redusă și costă numai 49,90 lei, plus că mai este disponibilă și într-o variantă cromatică mai colorată.



  Un alt articol din comandă a fost Bluza Zaps Zula (Click aici), de culoare albă. Mi-am ales măsura M/38 pentru că era cea mai mică măsură disponibilă, însă îmi place cum se așează pe corp. Bluza are o croială simplă și se aseamănă bluzelor sport, însă are niște mâneci deosebite, decorate cu perluțe și paiete transparente.
   Și acest produs beneficiază de o reducere cosniderabilă, prețul său fiind redus aproape la jumătate, iar acum costă doar 69 lei. Materialul este moale și se simte foarte plăcut la atingere, iar bluza este potrivită și în acest sezon, în special seara, când se mai răcorește afară.


   Într-un final, am adăugat două articole noi colecției de lenjerie. Chiar dacă nu-mi place în mod special să vorbesc despre lenjerie, multe fete mi-au cerut sfaturi în legătură cu magazinele online cu lenjerie de bună calitate. Prin urmare, vă recomand cu încredere lenjeria de pe Glittio, unde pentru o pereche de chiloței normali sau string, veți plăti între 29 - 33 lei, în condițiile în care prețurile beneficiază deja de reduceri consistente. În ciuda ambalajelor simple (vă mărturisesc că ambalajele nu diferă de cele ale lenjeriei Cătălin Botezatu pentru femei), lenjeria este foarte bine lucrată, materialele moi și calitative, iar designul este foarte plăcut. După ce am primit cele două perechi, ambele de la brandul Esotiq, mi-am mai adăugat câteva produse pe lista de dorințe și sper că le voi achiziționa cât de curând.


   În concluzie, am fost mulțumită de produsele primite și deja am mai pus ochii pe câteva lucrușoare frumoase. La acest magazin online mă atrage în primul rând pragul mic de comandă pt a beneficia de transport gratuit, dar și brandurile mai puțin cunoscute, dar care au produse de calitate bună.

  Pentru cele mai noi promoții Glittio, click pe imaginea de mai jos:

3 comentarii:

  1. Abia astept sa ne arati cum vine bluzita pe tine :)
    Este cumva usor transparenta ? Imi place foarte mult . Te pup
    (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, bluza nu este deloc transparenta, ci este mai groasa, aproape ca un pullover. Nu stiu cand o sa apuc sa port bluza pt outfit, pt ca e tot mai cald afara,dar daca te intereseaza iti pot face o poza si ti-o trimit pe e-mail. Adresa mea este nahoot6@yahoo.com

      Ștergere
    2. Ana, intr-un final am reusit sa fac si un outfit cu bluza: http://ebonyvintage.blogspot.com/2014/09/cum-purtam-sacoul-cu-model-floral.html

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...