miercuri, 4 iunie 2014

Noi achiziții Kurtmann + Promoție


   De curând  am primit un nou colet de la outletul online Kurtmann.ro, pe care îl așteptam cu mare interes, pentru că mi-am ales o nouă pereche de pantaloni marca Zara. Am găsit pantalonii în măsura mea, adică 36, așa că i-am adăugat repede în coș, alături de un top fără bretele, de la același brand. De fapt, ambele sunt de la Zara Trafaluc.
   Pantalonii Zara(click aici) au lungimea perfectă, dar pe mine m-a atras în primul rând culoarea. Mi-am dorit o pereche de pantaloni galbeni pentru acest început de vară, însă realitate culoarea este un galben-lămâie, ceea ce m-a bucurat și mai mult, pt că îmi plac culorile care au o tentă neon. Pantalonii au croială conică, cu 5 buzunare și se închid cu nasture și fermoar metalic. I-am purtat deja de două ori, sunt foarte confortabili, însă sunt destul de pretențioși, ca toți pantalonii în culori deschise. În ciuda culorii, eu consider că sunt ușor de combinat, în special cu alb și maro sau auriu.
  Al doile produs din comandă a fost topul Zara Trafaluc (clic aici) fără bretele, confecționat dintr-un minunat material cu broderie în relief, care se așează frumos pe corp. Eu mi-am ales măsura S și mi s-a potrivit perfect. Topul are două decupaje în părțile laterale și se închide la spate, cu fermoar.




   În cazul în care nu ați observat deja, cei de la Kurtmann.ro au dat startul reducerilor, astfel că acum ne putem alege hainele și accesoriile preferate la prețuri mult mai mici, reduse cu 40%. Pentru a vedea toate produsele aflate la ofertă, click pe imaginea de mai jos:

Kurtmann

   Am răscolit și eu categoria de reduceri și am făcut o selecție a produselor mele favorite. Întâi am ales produsele marca Zara care mi-au atras atenția, iar apoi am selectat articole vestimentare într-una dintre culorile sezonului: galben canar. Mai jos aveți link-urile pentru fiecare produs în parte.
3. Bluză (click aici) - 39 lei
4. Fustă (click aici) - 39 lei


1. Bluză (click aici) - 15 lei
4. Rochie (click aici) - 36 lei



4 comentarii:

  1. Au o culoare superba pantalonii! <3 Top-ul imi place si mie foarte, foarte mult dar nu stiu cum arata imbracat, astept o postare! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte simpatice ! Să le porți cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne ce îmi place topul! ♥ Este incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S Frumos blog! ♥ Tocmai m-am înscris. Te aștept și pe la mine.
    Kissulețe!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...