sâmbătă, 7 iunie 2014

OOTD: Pantaloni Zara și Bluză de dantelă


    Ce mai faceți, dragele mele?
    La mine plouă zilnic de o săptămână, dimineața ne îmbrățișează soarele, la miezul zilei ploaia nu mai contenește și cerul de întunecă, iar spre a doua jumătate a zilei soarele se întoarce pe cer, ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Voi cum vă descurcați cu vremea aceasta schimbătoare?
    Pentru astăzi v-am pregătit o ținută casual, așa cum v-am obișnuit în ultima perioadă. De fiecare dată am grijă să introduc un element mai feminin în ținută, pentru că fiecare fată și femeie trebuie să-și păstreze o doză de feminitate în orice ținută. Pantalonii Zara de culoare galben-lămâie vi i-am arătat zilele trecute; i-am primit de curând, însă între timp am reușit să ne împrietenim și îmi place să-i asortez cu maro și nuanțe deschise, alb și ivoire.
   Pantalonii sunt comandați de pe Kurtmann.ro, unde găsiți o sumedenie de pantaloni Zara. Pentru că mai multe fete sunt indecise dacă să-și cumpere sau nu pantaloni online, vă las și dimensiunile aproximative ale pantalonilor, pentru măsura 36. Aceste dimensiuni nu sunt valabile pentru toate perechile de pantaloni Zara!
             - talie (acolo unde se închid): 82 cm
             - solduri: 92 cm , neîntinși (se întind până la 100 cm, dat fiind materialul elastic)


   Bluza din dantelă marca Imperial este tot o achiziție nouă; m-am îndrăgostit de ea când am văzut-o în magazinul online WardrobeB.ro și am știut că trebuie să fie a mea. Recunosc că prețul este unul destul de mare, însă de când am primit-o am purtat-o aproape în fiecare zi, pentru că merge combinată în multe feluri. Vă recomand să vă achiziționați o bluză sau un top din dantelă, pentru că broderiile sunt la mare căutare, sunt versatile și arată foarte bine.
   Sandalele de la Asos au stat cuminți în cutie, așteptând să vadă lumina zilei. Și cum le-am scos, nici că le-am mai scos din picioare. Au tocul perfect, nici prea înalt cât să fie incomode și nici prea jos, cât să-ți dea o notă de feminitate. Și accesorii multe, ca de fiecare dată. În special, brățări  și cercei:)

Sandale Asos.com










  Nu ratați noua colecție de accesorii de pe Kurtmann.ro (click pe imagine pentru a vedea întreaga colecție):

Kurtmann

7 comentarii:

  1. Ce imi place tinuta ta! <3
    E super feminina, foarte chic!
    As purta-o fara ezitare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Saci, gand la gand! Si mie imi place cum arata galbenul cu maro!

      Pupi

      Ștergere
  3. asa e vremea si la mine... :(

    imi place outfit-ul, dar in special nuanta pantalonilor :).

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte faina tinuta!
    ps: in momentul de fatza, ruleaza un giveaway pe blog(este vorba despre o rochie) poate te intereseaza
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...