miercuri, 2 iulie 2014

OOTD: Spaghetti top + Sandale cu platformă


      Am intrat în a doua lună de vară și nu pot spune că am resimțit călduri insuportabile; vremea este tare capricioasă, astfel că în aceeași zi ne bucură un soare arzător și ne întristează o ploaie torențială iscată din senin. De îmbrăcat nu știu cum să mă mai îmbrac, am lăsat rochiile și pantalonii scurți în șifonier, în așteptarea zilelor de vară fără ploi. 
    V-am arătat de curând o parte a produselor comandate de pe Oasap.com, un top și o pereche de ochelari albi, dar pe lângă acelea, am mai primit și un top spaghetti și o pereche de cercei. Pe site-ul Oasap.com sunt disponibile o groază de haine și accesorii frumoase, așa că de fiecare dată găsesc câte ceva pe gustul meu. Din păcate, singurul incovenient este cel al transportului, care durează în jur de o lună, iar pachetele ajung la poșta vamală (se întâmplă să mai vină și la poșta normală!). Mai nou, pentru comenzile care nu depășesc valoarea de $50, costul transportului este de aproximativ $6.
    În ținuta de astăzi am ales să port topul cu bretele subțiri de pe Oasap, pentru care am plătit în jur de $14. Topul are o croială lejeră, este confecționat din bumbac și se simte plăcut la atingere, materialul fiind moale. În general, nu sunt adepta tricourilor și topurilor cu imprimeu, dar acesta mi-a plăcut datorită print-ului său cu flori. Pantalonii verzi de la Free People sunt în garderoba mea de mai bine de 2 ani și i-am achiziționat de pe Asos.com la un preț destul de mare, dar se remarcă prin calitatea materialului și prin croiala perfectă. 
   Cerceii candelabru mi se par superbi, am fost surprinsă când i-am desfăcut, pentru că mi-au depășit așteptările. Se văd foarte frumos în urechi și nu sunt nici grei, astfel că îi pot purta întreaga zi fără probleme. Dacă e vară, la mare căutare sunt sandalele cu platformă, care sunt de departe mult mai confortabile decât tocurile și pot fi purtate câteva ore în șir fără a ne cauza dureri de picioare. Eu am o pereche de la Miniprix, cu breteluțe subțiri în tonuri de roz, în care mă simt confortabil și la înălțime :)
     Voi aveți vreo pereche de sandale cu platformă sau preferați sandalele cu toc pe perioada verii?

Pantaloni Free People via Asos.com










7 comentarii:

  1. Imi place topul cu mesaj pozitiv! :) Merge de minune cu pantalonii... Sandalele-s asa de vesele ca de altfel intregul look! Am remarcat si relaxarea cu care pozezi!
    Am una-doua perechi de sandale cu platforma dar, nu stiu din ce motive, le-am cam dat uitarii!

    Pupicei, Catalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe sandalele , sa le porti cu drag .
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumusica esti !
    <3 Imi sunteti tare dragi si tu si Aurora !

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca nu s-a simtit deloc luna asta de vara...super combinatie...de vara asa ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandalele sunt frumoase foc, iar top-ul e super cute! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce super iti sta cu parul wavy! <3
    Foarte draguta tinuta, imi place mult topul! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...