vineri, 29 august 2014

Comandă Asortie.ro: Pantofii din piele cei noi


    Sunt ultimele zile de vară, dar eu am speranța că nu ne vom despărți așa de repede de sandale. Ca să trișez un pic și să păcălesc toamna, mi-am achiziționat o pereche nouă de pantofi din piele din magazinul online Asortie.ro. Noile încălțări nu sunt nici sandale, nici pantofi, ci un hibrid pe care eu îl numesc pantofi decupați.
    Vă mai amintiți prima mea pereche de pantofi de la Asortie? (click aici) Încă îi mai țin în cutia originală, atât de drag îmi este de ei și vă spuneam de atunci că trebuie să îmi mai iau o pereche nouă. Mi-am ales tot o pereche marca Botta, confecționați din piele naturală de culoare bej și fistic. Iubesc combinația de culori deoarece nu este foarte intensă și merge purtată la multe ținute. Comanda mi-a venit tot la poștă, în doar 24 de ore de la plasarea comenzii.
   Pantofii decupați Botta (click aici) sunt pe lista mea de dorințe de când am descoperit site-ul și iată că răbdarea mi-a fost răsplătită. Sunt unii dintre cei mai frumoși pantofi din piele pe care i-am văzut vreodată și cred că o să se mențină mult timp de-acum încolo, așa că se merită să investiți circa 300-400 ron într-o pereche de pantofi de calitate.
   Tocul lor măsoară cca 10-10,5 cm, deci sunt destul de înalți, dar nu exagerați. Măsura mi s-a potrivit perfect, mai ales că bareta din spate este ajustabilă. Botul ascuțit este marea mea slăbiciune și îmi place la nebunie cum arată în picior.
   Preț: 289 lei  239 lei


      Magazinul ploieștean Asortie are o gamă foarte mare de încălțăminte din piele naturală de calitate, de la sandale, la pantofi, cizme și ghete. Nu am ajuns în Ploiești ca să vă confirm, dar pe site este precizat faptul că au și magazine fizice în oraș (sunt trecute și adresele exacte), unde puteți vedea pe viu toate modelele.
     Chiar dacă nu au multe modele ultra-cool, magazinul este bine dotat cu pantofi clasici și pantofi office, cu tocul decent, perfect pentru birou. Să recunoaștem cinstit, nu foarte multe femei pot purta zilnic tocuri foarte înalte la job!
    Modelele disponibile sunt pentru femei de toate vârstele, așa că merită să le faceți o vizită și să vedeți dacă găsiți ceva pe gustul vostru. Și nici bărbații nu sunt deloc neglijați, așa că cine caută pantofi și ghete bărbătești din piele naturală, a găsit soluția salvatoare. În această perioadă, pe site sunt multe reduceri, în special la încălțămintea de vară, așa că multe perechi pot fi achiziționate chiar și la jumătate de preț.


   Mai jos vă las câteva informații utile legate de magazinul online Asortie.ro:

  • comanda se plasează simplu și rapid, fie în magazinul online, fie telefonic la nr 0726752634
  • livrarea se poate face prin curierat (Urgent Curier) - transport 20lei, sau poșta română-transport 15 lei
  • transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 500 lei
  • produsele pot fi returnate sau schimbate în termen de 10 zile lucrătoare








4 comentarii:

  1. sunt foarte draguti! sa ii porti sanatoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumosi sunt!! Imi place tare modelul din lateral, dar ar fi mai pe gustul meu daca n-ar fi asa vizibila pielea lacuita... combinatia de culori e geniala, sa-i porti cu placere, pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt absolut superbi, sa-i porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. OMG.. M-am indragostit <3 sunt supeeeeeerbi

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...