marți, 26 august 2014

Comandă Yves Rocher


   Folosesc cosmetice Yves Rocher din primii ani de liceu și timp de mai bine de 8 ani am primit colete cu produse pentru îngrijirea tenului, a corpului și a părului de la acest brand franțuzesc. La început trimiteam comanda prin poștă, completând formularul primit în plic cu oferta, metodă încă valabilă și astăzi. În câteva rânduri am plasat comanda telefonic, dar de fiecare dată operatoarele nu au fost deloc prietenoase (ca să nu zic grețoase), așa că am încetat să mai folosesc această metodă.
   Astăzi plasez comenzi doar online și mi se pare un mare pas înainte făcut de Yves Rocher de când au decis să-și deschisă acest magazin virtual. Comenzile ajung foarte rapid, tot la oficiul poștal, plus că mereu se schimbă ofertele, care mi se par mult mai avantajoase decât cele primite prin poștă.
   Pe la mijlocul lunii iulie am plasat o comandă nouă pe site, în principal pentru că aveam nevoie de un exfoliant facial, dar și pentru că îmi era dor de parfumul Naturelle.

    Am avut în comandă următoarele produse:



     Dacă vă interesează să renunțați la comenzile Yves Rocher prin telefon și poștă și să optați pentru shoppingul online, vă recomand să vă abonați la newsletter. Așa o să primiți toate ofertele noi, direct în căsuța personală de e-mail. Eu tocmai m primit o ofertă atractivă, valabilă doar pe site, până pe 27 august. Oferta scade 50 de lei din valoarea oricărei comenzi mai mari de 149 lei, folosind codul HAPPY50. Codul se introduce în căsuța specială, imediat înainte de totalul comenzii.
   Pe lângă reducerea de 50 lei, mai primiți un cadou surpriză, la alegere dintre următoarele:

  • Cremă de zi Ovale Lifting cu efect de lifting - preț 105 lei
  • Rimel Sexy Pulp pentru volum- preț 60 lei
  • Ulei de duș oriental - preț 45 lei
  • Demachiant expres pentru ochi- preț 26 lei
  • Cadou surpriză - valoare 65 lei
   Plus, pe lângă acestea, mai primiți o geantă cadou și puteți achiziționa un set de mini cosmetice perfect pentru voiaj pentru numai 25 lei. Transportul este, desigur, gratuit.

   Eu am simulat o comandă, pentru a vedea cum arată coșul de cumpărături și care este avantajul acestei oferte. Mi-am ales produsele dorite în valoare de peste 149 lei, printre care am inclus și setul de mini-produse, care mi se pare excelent pentru vacanță. 
    În final, cu doar 109 lei am umplut coșul de cosmetice și m-am ales și cu cadouri grozave. Până pe 27 august este valabilă această atractivă ofertă (click aici)!

8 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...