marți, 5 august 2014

Prețuri estivale la Miniprix


   În urmă cu câțiva ani l-am cunoscut pe Miniprixișor, căci așa îmi place mie să alint magazinul online preferat, Miniprix.ro (click aici). Și, întocmai unui duh din lampă, s-a arătat în fața mea, producându-mi o adevărată încântare. Dar nu vă imaginați că am frecat lampa de trei ori, ci din câteva mișcări de mouse mi s-a deschis, pe monitorul calculatorului, o pagină cu haine, încălțăminte și accesorii la prețuri foarte mici. 
   Astăzi, după zeci de comenzi plasate pe site, încă mă simt ca și când mi s-ar împlini dorințe, pentru că prețurile sunt mici de tot și de fiecare dată beneficiez de reduceri suplimentare. La Miniprix, tot timpul anului am impresia că prețurile sunt estivale, pentru că știm cu toții că în perioada verii toate magazinele mari au reduceri și lichidări de stoc. Numai că la Miniprix așa sunt prețurile întotdeauna, iar când au lichidări de stoc, pe cuvânt de onoare că achizițiile par adevărate chilipiruri.
   Săptămâna trecută l-am întâlnit pe Miniprixișor în cale, așa că era evident că voi plasa o nouă comandă pe site. Deja știam că urmează perioada marilor reduceri de până la 80%, pentru că sunt abonată la newsletter și sunt la curent cu toate noutățile legate de magazinul online, cât și de magazinele fizice din București pe caare le mai frecventez. 
   Nu știu cum se face, dar Miniprixișor, bată-l vina, știa că am nevoie de haine noi pentru vară. Dar și mai bine știa că la Miniprix mă îmbrac aaccesibil și frumos, de sus până jos. Așa că am mers braț la braț prin magazinul online, pentru că așa cum el nu e duh, nici eu nu sunt Aladin și nu am covor care să zboare. 


  Îmi doream neapărat o rochie nouă (click aici), una avaporoasă, într-o nuanță deschisă, pe care să o pot lua cu mine în vacanța la mare. Răscolind zecile de pagini cu modele de rochii în diverse croieli și culori, m-am oprit în fața unei rochițe roz, cu detalii brodate. Rochia este confecționată dintr-un voal roz diafan, are decolteul larg, iar marginile acestuia sunt brodate cu mărgeluțe argintii. Deși materialul este semi-transparent, rochița are și o dublură mată, care rezolvă problema.
   Pe site mi-au mai atras atenția și alte modele, dintre care mai sunt disponibile cele din imaginea de mai sus. Vara se poartă rochițele subțiri, lejere, care lasă pielea să respire și îți permit să te miști în voie. O rochie cu buline, volănașe și cordon în talie, este o alegere perfectă pentru o plimbare în miezul verii, în timp ce rochia ivoire, din mijloc, poate fi purtată la o petrecere sau o ieșire de seară în oraș. Pentru o întâlnire romantică, urmată de o plimbare pe plajă sub clar de lună, Miniprixișor mi-a recomandat să port rochia slip-dress, inspirată de cămășile de noapte, care emană senzualitate. 


    De obicei plasez comenzi cu valoarea mai mare de 100 lei, pentru a beneficia de transport gratuit. Și cum rochia nu costa atât de mult, l-am mai luat pe Miniprixișor la promenadă, sperând să găsesc o bluză albă pentru această vară. Da, recunosc că îmi place să port haine albe în sezonul estival, deoarece arată slendid în contrast cu pielea bronzată. 
    Nu e duh, dar un spiriduș tot e Miniprixișor ăsta, pentru că la prima vedere nu am fost încântată de bluză, care avea o croială extrem de simplă. Dar el mi-a mărit repede imaginea și am văzut detaliile încântătoare aale bluzei, inserția de dantelă fină cusută pe mijloc, care conferă un aspect vintage acestui articol vestimentar. M-am învățat minte și acum studiez cu atenție fiecare produs, măresc imaginile pentru a vedea bine toate detaliile; astfel, am mai descoperit două bluze albe: prima dintre ele are niște onduleuri deosebite în partea din față, în timp ce a doua, confecționată din voal semi-tranparent, este finisată la margini cu broderii florale.


   Și nici cu bluza n-am strâns suma de 100 de lei, așa că am mai căutat încă ceva să adaug în coș. Abia când am găsit fustița cu volănașe din dantelă, mi-am adus aminte că mai aveam un cupon de reducere pe care l-am primit după ce am rezervat un sejur în Grecia prin intermediul Miniprix Discount Voyage. Și m-am pus pe cumpărat, pentru că mă încântă să fac cumpărături atunci când produsele sunt de calitate, la prețuri foarte avantajoase, la care se mai aplică și o reducere suplimentară.
   Fustița din dantelă, ca și rochia, mai era disponibilă într-o singură măsură: fix măsura 36, care mi s-a potrivit de minune. Când am primit-o, m-am bucurat că am mers încă o dată pe mâna dragului meu Miniprixișor, care niciodată nu m-a dezamăgit și m-a îmbrăcat de fiecare dată frumos, fără să-mi golească portofelul. Pe site am mai văzut și alte fustițe perfecte pentru vară, unele modele din bumbac alb, cu pliuri, altele din dantelă, pentru că v-am mai spus și cu alte ocazii cât de mult îmi place acest material.


    De când am descoperit Miniprix, am devenit foarte calculată atunci când vine vorba de cumpărături. Nu mai arunc un pumn de bani pentru haine pe care să le port o singură dată și am învățat să fac cumpărături deștepte. V-am zis doar că de fiecare dată am grijă să depășesc pragul valoric de 100 lei, tocmai pentru a beneficia de mai multe cumpărături. Taxa de transport este mică, de doar 14 lei, dar eu prefer să o economisesc și să-mi iau ceva din contravaloarea ei.  Spre exemplu, în această comandă, am dat fix 14 lei pe setul de brățări din prima imagine, în combinația cromatică auriu-alb. Mai sunt diponibile multe alte seturi, cum sunt cele de mai sus și niciunul dintre ele nu depășeste valoarea de 15 lei. Un adevărat chilipir, nu-i așa?
   Și cum îmi place să țin mereu legătura cu prietenii dragi, grație tehnologiei moderne reușesc să păstrez în permanență contactul cu dragul meu Miniprixișor. Chiar dacă nu sunt acasă, în fața calculatorului, am activată aplicația „miniPRIX la purtător”, diponibilă pentru smartphone-uri. Aplicația se descarcă gratuit, simplu și rapid din App Store sau G-Play, și vă ține la curent cu noutățile și promoțiile din magazin. Spre exemplu, weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a fost un maraton al reducerilor pe Miniprix.ro, prețurile topindu-se pe bună dreptate. Ați profitat de avalanșa de reduceri?



12 comentarii:

  1. Astazi au fost reduceri finale in Militari si 1 Mai: orice produs 3 lei. Totul dupa ce in weekend si ieri au fost reduceri de 70% si 80%. Cu putin noroc si dat din coate am gasit lucrusoare tare dragute din dantela sau cu buline.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra, am fot si eu in Militari vineri, cand era reducerea de 50%. Mi-am dat seama ca sambata si duminica va fi teroare, pt ca, asa cum ai zis si tu, preturile au fost reduse cu paana la 80%. Eu m-am intors acasa cu foarte multe lucruri superbe si am avut noroc sa nu fie foarte aglomerat :D
      Sa le porti cu placere! :*

      Ștergere
  2. Sincera sa fiu, am comandat o singura data si atunci pentru fetita mea. Mie imi place sa probez si desi stiu ca le pot duce innapoi, nu stiu de ce Miniprix nu mi-a intrat in rutina. O singura data am fost la Otopeni si nu am gasit nimic marimea mea, mi-am luat doar doua perechi de slapi.
    Dar tu ai facut alegeri minunate! Pupicei
    Camelia
    http://www.beautystory.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia, mai multe fete mi-au spus acelasi lucru ca si tine. Eu am gasit de fiecare data cate ceva, desi recunosc ca la bluze, rochii si pulovere niciodata nu caut masura mea. Daca imi place ceva si se aseaza frumos cand il probez, il cumpar chiar daca e masura L si eu port S :)

      Multumesc! Pupici

      Ștergere
  3. Da, am profitat de reducerile din weekend. Astazi voi primi coletul. Sunt nerabdatoare, fiindca la ultimele doua comenzi n-am prea nimerit masurile si a trebuit sa returnez cam multe produse... .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super, m-ai facut curioasa! Ce ti-ai luat?
      Se mai intampla sa nu nimerim masurile, dar este bine ca la Miniprix returul este gratuit :)

      Ștergere
    2. M-am pregatit de toamna :-).

      Mi-am luat colanti si tricouri cu maneca lunga si un sacou:
      https://www.miniprix.ro/produs2/1074378/Sacou-casual

      Am mai avut in comanda si doua perechi de pantaloni, dar va trebui sa le returnez, fiindca imi sunt mici.

      Ștergere
  4. Relatia mea cu Miniprix este una de love-hate. Nu mi se pare deloc ca au preturi atat de mici, ba din contra. Sa iti exemplific pe scurt. Am fost vineri cand erau 60% reduse toate produsele si... am gasit aceeasi pereche de balerini pe care o cumparasem cu un an jumate in urma din Bershka la pretul de 60lei. La Miniprix dupa un an jumate, ar fi trebuit sa aiba pret de outlet, in schimb trona eticheta cu 129 lei! Au avut preturi mici candva, acum doar reclama a mai ramas de ei. Sa stii ca imi place ce alegeri ai facut, atat tu, cat si Aurora, aveti gusturi interesante si imi place sa ma inspir de la voi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, te cred pe cuvant, pentru ca si eu am patit o data acelasi lucru. Dar cumpar haine si incaltaminte de la Miniprix de mai bine de 6 ani si mereu am fost multumita de preturi si de reduceri. Si din primul an de facultate si pana acum, nu mi se pare ca preturile sunt cu mult mai mari, dar mi se pare normal sa nu ramana acelasi mai ales ca, asa cum ai zis si tu, magazinul isi face foarte multa publicitate.
      Sper ca in viitor sa se mai incline balanta spre love. Eu am fost tot vineri si reducerea era de 50% in Militari si mi-am gasit multe lucrusoare faine.

      Te pup!

      Ștergere
    2. Stiu ca ati fost vineri, am vorbit putin cu Aurora. Din pacate cand am ajuns eu, sambata, nu am mai gasit nimic care sa imi placa. Azi vad ca au bagat stoc nou si au iarasi 50% reducere. :D Voi fi pe faza de data asta, sper sa prind niste sandale din piele sau niste platforme macar, la un pret mic.

      Ștergere
  5. Am facut cateva cumparaturi dar mai mult pentru el acum ceva timp in urma, faine alegeri. xo

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...