duminică, 28 septembrie 2014

Cum să abordăm stilul vestimentar urban


   Stilul urban este cel mai permisiv stil vestimentar, motiv pentru care există fel și fel de abordări ale acestuia. Astfel, atât femeile cât și bărbații au introdus în ținutele lor accesorii și articole aparte și originale, care să îi reprezinte, creându-și un stil personal. Originalitatea acestui stil este de necontestat, în condițiile în care tendințe diferite au fost mixate într-un stil al străzii, libertin și necenzurat.
   Conceptul de originalitate definește și magazinul online Imperator, care reunește o gamă variată de articole vestimentare și accesorii urbane, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dacă sunteți la curent cu ultimele tendințe în modă, nu veți asocia titlul de imperator direct cu cel de conducător suprem, ci mai degrabă cu imprimeurile și modelele imperiale care sunt acum în vogă. Desigur, mai presus de toate, aceste piese vestimentare unice sunt potrivite pentru personalități puternice, care vor să iasă în evidență. Nu e deloc greșit să spunem că aceste articole streetwear te ajută să devii un imperator al străzilor!

   Mereu am fost atrasă de stilul urban, datorită articolele versatile și comode și mi-e greu să cred că nu ați abordat măcar o dată în viață acest stil, chiar fără să vă dați seama. Făcând un tur virtual al magazinului online Imperator m-am decis să vă arăt cum putem aborda stilul urban, fără a divaga de la stilul nostru personal. M-am orientat în așa fel încât să creez câteva ținute comode, relaxate, tinerești și originale pentru femei, care s-ar putea să vă inspire.

   Am lucrat la trei ținute diferite, inserând elemente sport, rock, dar și masculine. Prima dintre ele, cea de la începutul articolului, este o ținută smart, în care am asortat frumoșii adidași Air Max unei cămăși relaxate, cu croiala boyfriend. Ținuta este ideală pentru persoanele care lucrează zi de zi la birou și reușesc cu greu să se desprindă de acest stil vestimentar riguros. Astfel, cămașa este modul inteligent de a renunța la cele clasice; i-am asortat o pereche de blugi boyfriend, dar nu m-am ferit să aduc laolaltă adidașii cu o poșetă-plic. De altfel, poșeta nu este una elegantă, dacă priviți designul și sistemul de închidere cu fermoar metalic. Și dacă tot am apelat la articolele de inspirație masculină, am mai împrumutat și frumoșii ochelari Crooks & Castles, care completează perfect această ținută.


    Am vorbit puțin despre introducerea accentelor rock în stilul urban. Mai sus puteți vedea o astfel de ținută, în care geaca de piele și jeansii negri arată de minune combinați cu o pereche de adidași. Am ales ca fiecare dintre ținute să aibe ca piesă de rezistență pantofii sport de la Nike, mai ales că în sezonul toamnă-iarnă sunt în vogă articolele sportive, iar acest tip de adidași au început să fie purtați la cât mai multe ținute, devenind un must-have.
    Maieul Rook are un imprimeu superb, iar topurile imprimate chiar sunt reprezentative pentru stilul urban. Imprimeul va rămâne la vedere, pentru că eu vă propun să purtați cămașa desfăcută, la fel ca și jacheta, întocmai unui star rock. Și mi-a fost imposibil să renunț la rucsacul din piele Glamorous Gangsta, cu franjuri, care completează de minune întregul look rebel.


   În final, am ales să combin stilul urban cu cel sportiv, motiv pentru care această ultimă ținută s-ar putea să vă ducă cu gândul la anii de liceu sau de facultate. Dar, în fapt, este o ținută fără vârstă, pentru persoanele cu spirit tânăr. Am optat pentru o pereche de blugi clasici, skinny, dar este bine să alegeți exact modelul care se potrivește fizionomiei voastre.
   Adidașii Air Max sunt din nou piesa de rezistență, alături de tricoul alb Romeo and Juliet, cu un cap de lup imprimat și capse metalice pe mâneci. Ce alt animal putea să reprezinte mai bine o spirit libertin, tânăr și plin de viață? Iar dacă iubiți sportul, este imposibil să nu vă placă frumoasa jachetă albă și șapca cu imprimeu de la Crooks and Castles. Bomber jacket este cea mai în vogă jachetă a ultimului an și este inspirată de jachetele jucătorilor de basebal.

   Acestea fiind zise, tu ce fel de Imperator vrei să fii?

Un comentariu:

  1. Street Style, insa nu sunt adepta blugilor boyfriend; dar si sporty, pentru ca imi place tinuta aleasa. Imi plac blugii skinny, port uneori si adidasi.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...