marți, 2 septembrie 2014

Ținuta zilei: Salopeta aztec


    Iată că a trecut o frumoasă vară și toamna ne-a cuprins într-o îmbrățișare caldă. Mie îmi stă gândul tot la vacanță, dar în același timp mă gândesc ce articole vestimentare să-mi mai cumpăr pentru a fi în trend cu noile tendințe. Vara aceasta au fost la înălțime imprimeurile colorate, la fel și salopetele, pe care le-am putut găsi în multe magazine fizice și online. Mă bucur că tendințele pentru această toamnă nu sunt monotone și că designerii ne provoacă să purtăm culori vibrante, dar și imprimeuri, precum animal și paisley print.

   Modele aztec, paisley și cele geometrice sunt la mare căutare și în toamna 2014, mai ales dacă le purtați în combinații western. Optați pentru ghete în nuanțe de maro, cu franjuri dacă se poate, dar și pentru diverse accesorii din piele întoarsă. Toate acestea arată incredibil de bine puse laolaltă cu denimul.
   Pozele din postarea de astăzi sunt din scurta și frumoasa vacanță în Balchik- Bulgaria, unul dintre locurile mele favorite când vine vorba de o escapadă relaxantă. Aș reveni oricând în această mică stațiune primitoare, liniștită și romantică. 
  Dacă vremea mai ține cu noi, am de gând să mai port salopeta, dar o să fiu în ton cu sezonul și am să o combin cu o pereche de ghete cu toc și un cardigan oversized de culoare bej și o geantă cu franjuri. Este o combinație ideală și pentru iubitoarele stilului boho.

Salopetă Romwe.com
Geantă vintage





  Făcând o căutare în magazinele online favorite, nu mi-a fost greu să găsesc câteva piese vestimentare cu imprimeuri frumoase. Un astfel de produs reușește să ofere o pată de culoare ținutei, motiv pentru care vă recomand să purtați imprimeuri în toamna aceasta, pentru a alunga monotonia de sezon.
  Recunosc că-mi plac ținutele boho-chic și cele cu influență western și mereu sunt în căutare de idei de outfituri, pentru a crea ținute cât mai chic cu piesele pe care le am în garderobă sau pe lista de dorințe. De multe ori nu știm cum să purtăm sau să accesorizăm o piesă vestimentară, dar google este mereu la îndemâna noastră, pentru puțin ajutor. Dacă vă place un anume imprimeu, nu ezitați să căutați ținute care să vă inspire și să se potrivească stilului vestimentar și personalității voastre.

  Iată câteva sugestii pentru toamna 2014 (sub fiecare imagine găsiți link-ul produsului):











4 comentarii:

  1. Îmi place tare mult outfit ul tău și iți stă perfect. Și mie îmi stă gândul numai la vacanta și sunt gata de duca imediat :))))
    Păcat că nu-mi ajung € pentru mai multe plecări. :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoasa e salopeta, dar si geanta vintage <3
    Propunerile tale sunt si pe gustul meu, dar preferatele sunt plicul si ghetele cu franjuri <3 Pupici!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...