joi, 2 octombrie 2014

O nouă comandă Strawberrynet.com


   Strawberrynet.com (click aici) este magazinul meu online preferat atunci când vine vorba de cosmetice. Și când zic preferat mă refer la faptul că plasez comenzi destul de des, uneori chiar și de 2-3ori pe lună, mai ales că mereu au promoții atractive, inclusiv oferta zilnică la 8 produse.

   De fiecare dată am beneficiat de transport gratuit și am primit coletul la poștă, în 7-10 zile lucrătoare. Niciodată nu mi-a întârziat pachetul și nici n-am avut probleme cu produsele (gen produse lipsă, cu defect sau deteriorate). Doar atunci când aveți numai parfumuri în comandă veți plăti transportul, dar eu mereu am grijă să adaug un alt produs cosmetic cu valoare mică, numai să beneficiez de transport gratuit.

    Când intrați pe site, selectați la Country: Romania și la monedă : Leu, pentru a vedea detaliile produselor în limba română și prețurile în leii noștri. Strawberrynet.com este cel mai mare magazin online de cosmetice, motiv pentru care își tratează clienții din întreaga lume cu aceeași atenție, punând la dispoziție o platformă specială în limba națională.
 
   Cea mai recentă comandă a inclus următoarele produse cosmetice:
  1. Lapte demachiant pentru toate tipurile de piele Orlane (Click Aici)- are o cantitate generoasă, de 500 ml, iar prețul este redus considerabil. Mă înțeleg foarte bine cu acest demachiant și am ma avut înainte un flacon cumpărat la preț întreg. Curăță bine pielea, înlătură machiajul și nu provoacă usturimi. Încă mai este la promoție, cu prețul redus cu 66% !
  2. Deodorant antiperspirant Oscar de la Renta- din păcate, nu mai este în stoc, dar dacă aveți ocazia să îl cumpărați, merită fiecare bănuț. Are un miros vintage, plăcut, care persistă câteva ore după aplicare. Deodorantul este eficient și protejează perfect împotriva transpirației, dar pătează hainele negre.
  3. Apă de toaletă Orlane - Autour du coquelicot - un parfum interesant, blind-buy, cu aromă de maci. Aroma este intensă și persistă foarte bine, mai ales pentru o apă de toaletă. Momentan nu mai este disponibil pe site.
  4. Trusă de farduri Fashion Fair (click aici)- cod 9855 - trusa conține 10 farduri de pleoape în nuanțe superbe, pământii, perfecte pentru acest sezon. Include și două aplicatoare cu burete și o oglindă încorporată. Trusa nu are ambalaj, adică cutia originală, motiv pentru care prețul este mai redus. Eu nu mă împac foarte bine cu fardurile de pleoape, deoarece nu mă pricep prea bine să le aplic, însă această trusă îmi place foarte mult. 
  5. Paletă de rujuri Pixi (Click Aici) - o trusă de rujuri în culori variate(nuanțe de roz, oranj, maro și roșu). Trusă are un ambalat practic și ușurel, confecționat din plastic. Ca și calitate, rujurile nu se remarcă nici ca textură, nici ca rezistență. Culorile sunt frumoase și își permit să le asortezi în funcție de ținută sau de restul machiajului, însă nu rezistă foarte mult pe buze și trebuie reaplicate.  Inlcude și o pensulă pentru aplicarea rujului.
    Dacă sunteți la prima comandă pe site, veți beneficia și de un cadou, la alegere. Puteți opta pentru luciu de buze, fard, pudră de la mărci cunoscute, în funcție de oferta disponibilă la momentul respectiv. Până pe 6 octombrie este disponibilă o reducere suplimentară de 10% la toate parfumurile de pe site.

    În plus, zilnic sunt disponibile fel și fel de oferte, la cosmetice pentru feme și bărbați, cu reduceri de până la 70%. Și pe tot site-ul veți găsi prețuri foarte bune la parfumuri, produse pentur îngrijirea părului și de machiaj, de la branduri foarte cunoscute, dar și de la branduri de care eu nu am auzit până nu am descoperit acest site. Prețurile sunt pentru toate buzunarele, unele foarte mici și avantajoase, altele foarte mari (de la branduri exclusiviste).





       Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea întreaga gamă de produse:

4 comentarii:

  1. Chiar eram curioasa cum sunt "Autour de..." si tu zici ca coquelicot miroase bine. Mai sunt vreo 3 si erau intr-un timp la super oferta. Acum vad ca nu mai au nici un fel de parfum Orlane. Ma tenteaza demachiantul, insa sunt intr-o criza financiara de nu s-a mai vazut :p Oricum, maine ma duc la posta sa ridic ultima comanda de la ei si abia astept sa vad cu miroase Oriens
    Sa le folosesti sanatoasa pe toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu tocmai am ridicat doua comenzi de la posta. I'm so happy!

    RăspundețiȘtergere
  3. O postare foarte utilă :) Nu știam de acest site, dar cu siguranță îl voi răsfoi și eu.
    Pupici!

    http://madebyirinar.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult cum arata paleta de rujuri! Sa ne spui despre ea :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...