marți, 4 noiembrie 2014

Comenzi noi: Kurtmann & Romwe


   Weekend-ul acesta v-am anuțat de promoția Kurtmann cu transport gratuit pentru comenzile mai mari de 90 lei. Tot atunci v-am arătat cele două produse minunate pe care le-am pus în coșul de cumpărături. Am economisit o sumă frumușică de bani, cumpărând fusta și puloverul din outletul online Kurtmann.ro . Vă recomand și vouă să le faceți o vizită, pentru că aduc foarte des produse noi, la prețuri mult mai bune decât în magazinele fizice.
   În aceeași zi când a sosit curierul, am primit și aviz de la poștă de colet extern și am mers într-un suflet să-l iau: așteptam o gentuță simpatică foc. A fost o zi plină, dar mai ales frumoasă, pentru că am fost încântată de fiecare produs în parte. Chiar nu mă așteptam să-mi placă toate atât de mult și le-am probat de câteva ori.

 Am comandat produsele de pe:
   

    Fusta Stradivarius era de ceva timp pe lista mea de dorințe. Stăteam cu teama să nu cumva să se epuizeze stocul și să nu o mai prind, dar am avut noroc că lumea caută mai mult produse de sezon. La momentul respectiv nu aveam bani suficienți și nici nu voiam să dau 15 lei pe transport doar pentru ea, așa că am așteptat răbdătoare și până am strâns banii , s-a anunțat și promoția cu transport gratuit.
   Am luat-o pentru sezonul primăvară-vară, pentru că iubesc lucrușoarele din dantelă ori cu broderii, așa că o voi purta foarte des. Am scos-o puțin la plimbare, pentru câteva ore, deoarece am prin o zi mai călduroasă, însorită, dar până la primăvară am să o țin în șifonier.
    Mi-m ales măsura 36, îmi vine foarte bine, mai ales că fusta are talia elastică. Nu este foarte scurtă, este confecționată din tule fin de culoarea untului, iar broderia din partea de jos m-a cucerit pe loc. Prețul ei a fost de 45 lei. Mai este disponibilă doar în varianta pe negru, la același preț, în măsura 36 (Click Aici)- eu cred că s-ar potrivi și pentru un XS, respectiv M, datorită elasticului din talie.



   Pe lângă fustă, am ochit un pulover tricotat alb Zara, cu un model asemănător celui bob de orez. L-am găsit în categoria Sale, unde mii se produse pentru femei, bărbați și copii sunt reduse cu 40% în acest moment. Prețul său redus a fost de aprox. 45 lei și eram convinsă că fiind de la Zara o să fie de calitate. Și nu m-am înșelat! Materialul este moale, călduros și se simte plăcut la atingere. Presimt că o să-l port foarte des, mai ales că-mi plac și mânecile 3/4 pe care le are. În acest moment mai sunt disponibile mai mult de 40 de modele de pulovere Zara și consider că excelează datorită calității materialelor.


   În urmă cu circa trei săptămâni am plasat o comandă pe Romwe.com. Nu voiam ceva anume, dar de plictiseală am intrat pe site fix când aveau reduceri (cred că de până la 70%, nu mai rețin exact!). După ce am răscolit cu atenție toate paginile, mi-a venit pofta să-mi cumpăr ceva. Într-un final, am găsit poșeta roz din imagine, pe care am prins-o la jumătate de preț și am mai dat pe ea $23 . Erau ultimele 2 modele disponibileși chiar mă mir cum de am prins-o. Acum, pe Romwe.com transportul este gratuit numai pentru comenzile mai mari de $20! Este un site asiatic, cu multe modele mai rebele, însă se găsesc și lucrușoare drăgălașe. Am mai pus ochii pe câteva genți (click aici)!
   Ador geanta, chiar dacă nu este din piele naturală. Îmi place culoarea sa, roz prăfuit, și modul în care aceasta contrastează cu lanțul negru. Lanțul se poate detașa, motiv pentru care pot purta geanta și ca poșetă de mână. Ciucurașii mi se par adorabili !



  Nu ratați categoria SALE cu mii de produse pentru femei, bărbați și copii, reduse cu 50%! Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea toate produsele disponibile:

Kurtmann

14 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere! Imi place puloverul alb, il observasem si eu pe site. :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MUltumesc, Simona! Imi place mult materialul si acum am mai gasit unul asemanator, pe rosu, tot de la Zara :D Pupici

      Ștergere
  2. mereu aceste doua firme aur produse la reducere si la preturi convenabile. este o placere sa faci comanda de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar minunate alegerile tale! Le-as purta pe toate, fara nici o retinere! Felicitari pentru alegeri! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Geanta este tare frumusica!
    Sa le porti cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumeeesc, si eu sunt mandra de ea si nu-mi pare rau de niciun banut cheltuit :D

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Mersiiiii, sa stii ca si mie mi se pare o mica bijuterie :X:X:X
      Pupic pupi

      Ștergere
  6. Fustita o am si eu pe negru, dar as fi vrut-o si pe alb :))
    Gentuta Romwe e super simpatica, imi place mult! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina, avem gusturi similare! Am stat pe ganduri daca sa o iau pe ivoire sua pe negru, in cele din urma am mers pe instinct :D

      Multu! :*

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...