duminică, 7 decembrie 2014

Comandă Kurtmann + Noutăți Zara


    De ceva timp am pe lista de dorințe un pulover roșu, chiar dacă această culoare nu este una dintre favoritele mele. Nu pot spune că nu mă avantajează, dar rareori am căutat haine roșii. Cum am simțit că se apropie sărbătorile, mi-am dorit cu atât mai mult puloverul roșu, cu cât mi se părea cel mai potrivit pentru acest sezon. Într-un final am găsit un pulover Zara(Click aici) în outletul online Kurtmann, așa că l-am comandat fără să stau prea mult pe gânduri.
   Am mai comandat luna trecută un pulover Zara alb și am fost foarte mulțumită de calitatea lui,iar pentru că cel roșu mi s-a părut asemănător la modelul tricotajului, am zis că va fi ce-mi trebuie. În realitate, puloverul este într-o nuanță aprinsă de roșu și mi se pare că se potrivește de minune cu atmosfera de Crăciun. Are un material gros și călduros,iar ochiurile tricotajului sunt foarte dese. Are croiala loose, adică este mai lălâu, ar acest lucru îl face să fie și mai confortabil. În părțile laterale are două mici decupaje, iar croiala high-low face ca puloverul să fie puțin mai lung în spate. Eu mi-am comandat măsura M, singura disponibilă, și îmi place cum vine pe corp, numai că mi se pare un pic cam decoltat, mai ales pt zilele reci.



   În comandă am avut și o pereche de blugi Zara (click aici). Îmi doream de ceva vreme o pereche de blugi cărămizii, dar am ajuns să-i pun în coș în mod întâmplător. Blugii au o culoarea frumoasă, roz-ruginiu, dar materialul este destul de subțire pentru iarnă (pot fi purtați cu dresuri pe dedesubt). Materialul este elastic și se întinde generos, dar cel mai mult îmi place croiala skinny și lungimea perfectă a blugilor de la Zara. Eu nu sunt foarte înaltă și de aceea prefer să-mi cumpăr pantaloni Zara, pentru cănu trebuie să-i scurtez sau să-i îndoiesc. Măsura comandată a fost 36 și mi-au venit la fi, chit că am mai pus vreo 2 kg în ultima perioadă.



   Astăzi s-a actualizat stocul Zara pe Kurtmann,cu modele noi pentru femei și bărbați. Eu deja am pus ochii pe câteva lucrușoare și mă tentează să-mi iau ceva de Moș Nicolae, dar trebuie să fiu pe fază, deoarece stocurile sunt limitate și se epuizează rapid. Iată favoritele mele (sub fiecare imagine găsiți link-ul spre pagina produsului):

Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea toate produsele noi marca Zara, pentru femei și bărbați:

Kurtmann

4 comentarii:

  1. sa le porti sanatoasa :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Merg link-urile, le-am verificat acum,dar se incarca un picut mai greu :)

      Ștergere
  3. Faine achizitii, ador tipul asta de impletitura: bob de orez parca i se spune, nu? Favoritele sunt wow, tare mi-e ca altii au fost mai rapizi. ;))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...