vineri, 23 ianuarie 2015

Rimel Efect Alungire 360° - Yves Rocher


   Aveam Rimelul Efect Alungire 360°(Click aici) nedesigilat în cutia cu cosmetice, așa că atunci când mi s-a terminat rimelul pe care-l foloseam, i-am dat o șansă acestuia. În general, nu sunt foarte pretențioasă când vine vorba de rimel, nu vreau nici volum spectaculos, nici alungire, nici definire perfectă. Vreau doar să-mi contureze frumos genele, să aibe un miros cât mai discret și să nu se usuce repede.

   Pentru mine, rimelul este indispensabil când vine vorba de machiaj și prefer să renunț la creion/tuș, dar să-mi conturez genele cu rimel. De multe ori îmi aplic un fond de ten lejer, rimel și blush și acesta este machiajul. Și chiar dacă iubesc rimelul, niciodată nu am petrecut mult timp în fața oglinzii colorându-mi genele. De cele mai multe ori aplic un singur strat de rimel și mai revin, la nevoie, doar în colțul ochiului. Mult timp am detestat periuțele de plastic,subțirele și mă înțepam adesea cu perișoroii lor ascuțiți; dar după ce am folosit mai multe rimeluri cu acest tip de perie, am ajuns la concluzia că periuța clasică poate fi uneori mai puțin practică, iar rezultatele nu la fel de reușite.

  De la Yves Rocher am mai folosit Rimelul Sexy Pulp UltraVolum și Rimelul Volum Spectaculos (cel în ambalaj roz). Primul este, poate, rimelul meu favorit și mă înțeleg de minune cu periuța, cu care-mi pot contura fiecare geană în parte, iar rezultatul final mi se pare frumos.
   Acum, când am terminat rimelul Efect Alungire 360°, m-am gândit că se cuvine să vă împărtășesc impresiile legate de experiența mea cu el. Din punctul meu de vedere, este un rimel bun spre foarte bun, care își face bine treaba.
   Multe femei caută rimeluri pentru volum, care să le contureze cât mai frumos ochii și să le ofere o privire pătrunzătoare. Mie îmi plac rimelurile care oferă un look cât de cât natural, fără să încarce prea mult genele.


    La desfacere, rimelul mi s-a părut destul de lichid și nu m-a impresionat la prima folosire. E absolut normal ca, imediat după desfacere, multe dintre rimeluri să fie mai lichide, pentru ca mai apoi să se întărească. Mai apoi, de la a treia-a patra utilizare, rimelul a ajuns la consistența ideală.
    Periuța din plastic este una subțire, însă perii au diferite lungimi; spre vârf, perii lungi alternează cu cei puțin mai scurt. Ambalajul din plastic este unul clasic, practic. Datorită culorii are avantajul că poate fi găsit cu ușurință printre celelalte produse de machiaj.
    Fiind un rimel de alungire, produsul își face cu brio treaba, definind fiecare geană în parte și alungind-o vizibil. Desigur, dacă aveți genele foarte-foarte scurte, nu vă așteptați ca un astfel de rimel să vă alungească genele într-un mod incredibil, pentru că în fapt acest rimel nu face altceva decât să coloreze vârfurile genelor care sunt foarte subțiri, aproape insesizabile. Aceste vârfuri, o dată colorate cu rimel, este și normal să pară mult mai lungi.

   Rimelul este puțin mai fluid decât un rimel pentru volum, pentru că scopul lui nu este acela de a îngroșa genele cu produs. Din acest motiv, trebuie lăsat câteva secunde să se usuce, timp în care nu trebuie să clipim puternic, pentru ca produsul să nu se transfere pe pleoape.  O dată uscat, rimelul rezistă foarte bine pe gene, de dimineață până seara, fără a se întinde sau a se scutura. Nu este rezistent la apă și se demachiază ușor.
    Din imaginile de mai jos puteți vedea clar că rimelul își face bine treaba și că alungește frumos genele. Și luați în considerare că-mi aplic normal rimelul, cum mă pricep, fără să știu vreun truc de aplicare Probabil că o persoană care alocă mai mult timp machiajului ochilor va obține rezultate și mai spectaculoase.

    Este disponibil în trei variante de culori: Negru, Brun și Gri Închis. Eu am folosit doar varianta Negru.
    Flacon: 7 ml
    Preț: 46 lei în magazinul online (Click aici) . Prețul poate varia în funcție de ofertă.
    Nota mea: 4,5/ 5




Ați văzut noua ofertă Yves Rocher? Click pe imaginea de mai jos pentru a afla mai multe informații:
Yves Rocher

3 comentarii:

  1. arata bine peria din dotare, mai am si eu cateva sigilate..pana ajung sa le termin mai am :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata bine! Si eu am postat astazi tot un review al unui rimel:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am tot încercat rimeluri de la Yves Rocher, primindu-le și toate m-au încântat. Mi-ar fi greu să aleg doar unul care mi-a plăcut.

    Acum mi-ar plăcea să am unul brun, pentru un machiaj cât mai natural.

    Să folosești produsul cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...