vineri, 10 aprilie 2015

Cumpărături de aprilie


   Luna Iepurașului a fost, de la bun început, una generoasă, plină cu surprize plăcute. În apropierea Paștelui am avut, încă din copilărie, obiceiul de a mă înnoi, așa că am păstrat tradiția și anul acesta. Și am fost susținută și de Iepuraș, care a ținut să-mi aducă cadoul înainte de termen, ca să nu mă țină în suspans.

   În această perioadă sunt cele mai bune oferte ale lunii, așa că este momentul oportun pentru a vă achiziționa diverse lucruri fără a cheltui mulți bani. Multe dintre magazinele online au pregătit fel și fel de promoții de Florii și de Paști, astfel că cine are poftă de o mică repriză de shopping, va beneficia de prețuri mai mici decât de obicei. O listă cu reduceri încă valabile găsiți în postarea de AICI, pentru că multe magazine au prelungit promoțiile cu încă o săptămână.


   A doua mea comandă din magazinul bio http://www.boutiquebio.ro/ nu a întârziat să apară, pentru că am fost foarte mulțumită de experiența cu produsele anteriore. Aici găsim produse bio diversificate, la prețuri bune. Până în data de 12 aprilie, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 40 lei.
   Eu mi-am comandat două paste de dinți Cattier pentru albirea dinților: una pentru respirație proaspătă, iar cealaltă pentru gingii cu probleme. Prețul unei paste de 75 ml este de 21 lei, aceasta beneficiind și de o reducere suplimentară de 15%.
   În comandă am mai avut și Apă Florală de trandafiri de Damasc bio, de la TrioVerde, pentru care am plătit 23 lei. O voi aplica, prin pulverizare, după aplicarea fondului de ten, pentru a-i oferi luminozitate, după un truc pe care îl folosește actrița Liv Tyler. Am fost încântată să primesc și câteva eșantioane de cremă de ochi Kiwi și gel de curățare Cattier.


   Iepurașul Aurora nu s-a putut abține și mi-a adus cadoul de Paști mai devreme. Ea știe cât de mult îmi plac espadrilele și mi-a oferit o pereche de încălțări comode, cu aspect de denim. Acum suntem și surori de espadrile, pentru că am molipsit-o și pe ea cu obsesia mea, încât și-a achiziționat aceeași pereche, pe roșu, Puteți vedea și espadrilele ei roșii, AICI, unde puteți afla mai multe detalii despre experiența ei cu magazinul online FashionDays.


   Și cum marea dragoste nu se uită niciodată, am plasat o nouă comandă Kurtmann, în weekend, când au oferit transport gratuit pentru comenzile mai mari de 90 lei. Mi-am găsit o pereche de pantaloni Zara (Click aici), mai exact niște reiați gri, cu dungulițe foarte subțiri și fine. Pantalonii sunt comozi și se așează frumos pe corp, având croiala slim fit. Eu mi-am comandat măsura 34, care mi-a venit mănușă. Vor face un combo perfect cu bluzele din dantelă, cu o croială mai lejeră.

    Pantalonii Zara m-au costat 80 lei și, ca să ating pragul de transport gratuit, am mai comandat două slipuri de baie Pull and Bear. Acestea au o reducere uriașă de 80%, astfel că prețul unui slip este de numai 5 lei. Eu mi-am comandat slip alb-măsura S și slip corai- măsura M; nu este o diferență mare între aceste două mărimi, iar calitatea este foarte bună. Sunt încă disponibili AICI, în mai multe culori.

    Astăzi au fost adăugate peste 400 de modele noi Zara și deja mi-au căzut cu tronc câteva lucruri. Două dintre ele s-au epuizat deja, în timpul în care am scris postarea, așa că trebuie să mă mobilizez dacă vreau să mai prind ceva. Cu siguranță voi plasa o comandă nouă, așa că vă las și vouă mai jos o parte din produsele din wishlist-ul meu Zara :)


*******











10 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...