marți, 23 iunie 2015

Epilarea definitivă cu Silk'n Flash & Go


  Pentru câte femei epilarea reprezintă un coșmar? Vă spun eu că iritațiile, pielea înroșită, firele crescute pe sub piele, toate acestea reprezintă un coșmar pentru orice femeie. Și le-am încercat pe toate în materie de epilat, de la aparatul de ras clasic, la crema depilatoare, epilator, benzile de ceară și chiar ceara caldă, pregătită frumos la salon. Într-un final, am pus piciorul în prag și am decis să dau o șansă epilării cu IPL, adică acestei modalități inovatoare de epilare cu impulsuri puternice de lumină..

   Da, piciorul pus în prag este acel picior care mai bine de zece ani a fost supus la tot felul de modalități de epilare. Multe dintre ele foarte dureroase, recunosc. Și degeaba am suportat durerea, deoarece de fiecare dată firele de păr se înverșunau să crească la loc, semețe și înțepătoare ca brazii din vârf de munte ce străpung cerul.

   După folosirea epilatorului clasic, cel care smulge firele de păr, eram nevoită să apelez la lama de ras. Nu aveam încotro, pentru că firele dădeau năvală să crească, nu așa cum era normal, ci pe sub piele. Și nu aveam cum să le scot în alt fel decât cu lama, care îndepărta prin tăiere pielea uscată de la suprafață și elibera firele rebele. Altele, mai capricioase, se încăpățănau să rămână ascunse și eram nevoită să folosesc ace ascuțite pentru a le scoate la suprafață. Of, lunga și chinuitoarea luptă de a arăta decent a oricărei femei!


   Orice luptă are învingătorii și învinșii, așa că am decis să apelez la „arme” moderne pentru a avea sorți de izbândă. Vedeți voi, ajungi la un moment dat în care epilatul nu mai devine o necesitate, ci un chin. Atunci îți dai seama că trebuie să iei cea mai bună decizie care să-ți ofere ție liniște, iar pielii tale sănătate. Așa că am ales metoda de epilare definitivă și am decis să-i acord o șansă epilatorului Silk'n Flash & Go.

   Multe femei fac un pas în spate când văd prețul acestui aparat, dar eu l-am văzut la prețuri chiar mai mari decât în magazinul TotalProBeauty. Și dacă aș fi calculat câți bani am tot cheltuit până acum pe epilatoare normale, pe lame de ras, cutii cu benzi de ceară, loțiuni calmante după epilat...Dumnezeu cu mila! Atunci să fi văzut o sumă cu adevărat impresionantă! Și eu vă spun că acest epilator cu impulsuri luminoase este o adevărată investiție în frumusețea și sănătatea pielii, iar rezultatele lui nu vor ezita să apară.

  Epilarea IPL durează un pic mai mult, deoarece trebuie să aloci ceva timp aplicării de flash-uri pe întreg corpul (mă refer la părțile corpului unde ne epilăm în mod normal). Aparatul are un capăt îngust prin care lumina este pulsată, iar acest capăt trebuie pus pe picioare, mâini, axilă, până la epilarea completă. Flash-ul acționează în câteva fracțiuni de secunde, timp în care se simte o ușoară furnicătură pe zona expusă; intensitatea acestei furnicături diferă în funcție de tipul de păr.

 Aparatul Silk'n Flash & Go este foarte simplu de folosit și este însoțit de instrucțiunile de folosire, care sunt explicate pe înțelesul tuturor. Nu este un proces complicat, ci pur și simplu trebuie apăsat un buton ce declanșează lumina pulsată, care acționează rapid și sigur. Ședințele de epilare trebuie repetate la anumite intervale de timp; la început sunt mai dese, pentru ca în timp să fie tot mai rare, deoarece rezultate nu întârzie să apară. Firele de păr se vor subția, se vor rări vizibil, iar grija firelor crescute pe sub piele și a iritațiilor dispare definitiv.

  Eu îi ofer calificativ maxim și recomand Silk'n Flash & Go oricărei femei care are nevoie de o schimbare în procesul de epilare. Este vorba de o epilare-minune care chiar poate schimba viața unei femei în bine. În plus, acest epilator IPL poate fi folosit și de bărbați, iar după consumarea cealor două cartușuri de 1000 de impulsuri fiecare, pot fi cumpărate cartușe individuale, pentru continuarea ședințelor de epilare.

   Voi ați încercat vreodată epilarea IPL?


3 comentarii:

  1. Nu am incercat epilarea IPL dar sunt foarte tentanta :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina, iti recomand sa incerci epilarea IPL, iar acest aparat este foarte bun.
      Te pup

      Ștergere
  2. Buna!
    Nu am incercat pana acum, desi e foarte tentant...... Te-as ruga daca se poate sa revii cu poze dupa cateva sedinte ptr a vedea "starea" pielii, sau daca nu, cu pareri.
    Spor la epilat!!!!!! Sa il stapanesti sanatoasa!

    O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...