marți, 15 septembrie 2015

Comanda SheIn


    Experința mea ca și cumpărător cu magazinul online SheIn (fostul SheInside), datează din ianuarie 2013. Înainte de această dată, mi-era teamă să comand de pe acest site, deoarece nu eram foarte experimentată cu shoppingul online, mai ales cu magazinele din afara țării. În plus, aveam impresia că site-ul nu este de încredere, datorită percepției mele greșite vis-a-vis de magazinele cu sediu în China. Cu timpul am prins curaj, citind păreri pozitive ale clientelor, dar mai ales după ce am văzut fotografii ale acestora, îmbrăcate în hainele comandate. Prima comandă a fost plasată, nu fără emoții, și am așteptat cu sufletul la gură până am intrat în posesia ei. Încă mai am primele două produse comandate, o cămașă din denim-favorita mea, și o cămașă ivoire cu broderie.

   Timp de câteva luni am avut și o colaborare cu ei ca blogger de modă, însă aceasta s-a încheiat deoarece era destul de obositor pentru mine să respect toate cerințele lor și să obțin lună de lună volumul de trafic pe care și-l doreau. Am încheiat colaborarea fără resentimente și am rămas fidelă magazinului online SheIn. De atunci, plasez comenzi o dată la 2-3 luni, timp în care fac mici economii, iar la final reușesc să-mi cumpăr 3-4 articole favorite în sezonul cald, sau 2 în sezonul rece, când mă axez pe jachete și ghete, care au prețurile mai mari.

   De obicei, comanda mea are valoarea de aproximativ 100$ și optez pentru livrarea standard prin poștă, chiar dacă comenzile ce depășesc acest prag beneficiază de livrare gratuită prin curier.  Nu-mi convine să le plătesc celor de la DHL tva-ul plus taxa unică de 50 lei pe care o au, chiar dacă livrarea lor este mai rapidă.
  Totuși, am avut surpriza ca ultima comandă, despre care scriu astăzi, să-mi fie livrată prin curier UPS, chiar dacă am selectat livrarea standard. Astfel, am primit coletul acasă și nici nu am plătit tva sau livrarea. Dacă optați pentru livrarea prin curier, puteți menționa că preferați ca firma de curierat să fie UPS, nu DHL. Nu știu în ce măsură cererea va fi luată în calcul, dar merită să faceți o încercare.

   În ultima comandă SheIn am cumpărat următoarele produse:
       - Bluză pe umeri din dantelă (vezi aici)
       - Set brodat bleu (vezi aici)
       - Rochie cu imprimeu (vezi aici)


       Bluza croșetată cu umeri goi (vezi aici) diferă un pic ca și culoare față de modelul din fotografiile de pe site, însă am citit părerile altor cliente și știam de la bun început că bluza este de culoare alb pur, nu ivoire. Am comandat măsura M, aceasta este mărimea pe care o comand de obicei la bluze și rochii, dar nu înainte de a consulta tabelul cu mărimi, unde este precizată dimensiunea în cm pentru fiecare produs în parte.
    Materialul este de bună calitate, iar modelul broderiei este foarte frumos. Este versatilă și am purtat-o deja de câteva ori cu plăcere, deoarece este comodă și vine bine pe corp.



    Setul brodat bleu (vezi aici) este compus dintr-o bluză cu broderie, un maieu și o pereche de pantaloni albi. Bluza croșetată arată impecabil, este lucrată îngrijit și arată bine alături de articole albe sau pastelate. Se aseamănă destul de mult cu o rochie pe care am comandat-o tot de pe SheIn, în aceeași nuanță.
   Pe dedesubt are un top simplu alb, subțire, din șifon, separat de bluza brodată, iar setul este completat de o pereche de pantaloni-jeggins elastici, lejeri.



    Rochia cu imprimeu (vezi aici)  a ajuns în coșul de cumpărături deoarece îmi doream de mult timp o rochie lejeră pentru vară, foarte colorată, confecționată dintr-un material subțire, pe care abia să-l simt pe piele în zilele foarte călduroase de vară. Ei bine, rochia este exact cum mi-am dorit-o, ideală pentru o zi caniculară, alături de o pereche de sandale joase. Are elastic în talie, iar în partea de sus este ajustabilă. Mi-am comandat măsura M și se așează perfect pe corp. Lungimea rochiei este una medie.


  Pentru următoarea comandă pe care o voi plasa în magazinul online SheIn, pe lista mea de dorințe se regăsesc produsele de mai jos (găsiți link spre pagina produsului sub fiecare imagine) :







   Magazinul SheIn a pregătit o nouă promoție: Waiting for you (vezi aici), valabilă până pe 21 septembrie. Sunt două coduri de reducere active:
 - WAIT32 - oferă 32% reducere pentru comenzi mai mari de 59$
 - WAIT34 - oferă 34% reducere pentru comenzi mai mari de 109$

12 comentarii:

  1. Gentile le am si eu pe wishlist,trebuie sa ma hotarasc la una,nu stiu inca care

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am o presimțire că gențile se vor epuiza foarte, foarte rapid :-D

      Ștergere
  2. Si eu am colaborat o perioada cu ei si m-am retras din aceleasi motive, dar am cateva produse de la ei de care sunt multumita. Un maieu rosu cu paiete si bretele din lanturi aurii, un colier lung vintage, un tricou marinaresc, o rochie cu maneca lunga cu detalii superbe si o geanta neagra foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miky, bravo ție că ți-ai ales produse potrivite, pe care să le porți cu plăcere!

      Ștergere
  3. Preferata mea e prima bluza, cea alba. Mie colaborarea cu ei nu mi-a iesit niciodata, mi se par prea restrictivi. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, am ochit bluzita alba de foarte mult timp:-)

      Da, au cam multe pretenții pentru ceea ce oferă pentru colaborare, așa că mai bine nu.

      Ștergere
  4. Superbe comenzi ai facut! Imi plac lucrusoarele lor dar greu gasesc o masura care sa mi se potriveasca. Poate am mai mari sanse la incaltaminte :)
    Si cum ai platit comanda? Prin PayPal sau cu Credit Card? Ma tenteaza sa fac o comanda cu plata prin Western Union, dar nu stiu daca s-a mai incumetat cineva sa o faca si daca este ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, mersi mult!
      Daca verifici cu atentie dimensiunile trecute in cm si iei in considerare si comentariile altor cliente, eu zic ca este destul de greu sa nu nimeresti masura potrivita. Eu ma uit cu atentie si la lungime :-)
      Am comandat si incaltaminte, dar de putine ori. Marimile corespund.
      Nu-mi amintesc sa fi vazut western union in lista cu variante de plată, deci nu te pot ajuta cu un răspuns. Eu plătesc prin pay pal, este cel mai sigur si rapid.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns! Trebuie sa fac cont de Paypal deci, nu am alta solutie :))

      Ștergere
  5. Preferata mea e prima bluza, cea alba.
    Gentile le am si eu pe wishlist,trebuie sa ma hotarasc la una,nu stiu inca care

    RăspundețiȘtergere
  6. Bluza alba este superba si vine foarte frumos pe corp!

    RăspundețiȘtergere
  7. buna, si eu sunt clienta fidela a acestui site, insa tot ce comand vine acasa, iar mama este nevoita sa stea la cozi interminabile la vama din orasul meu. La facultate sunt in Sb, si ma gandeam sa imi comand direct aici in oras. Nu stiu insa unde e vama...sau daca vamesii de aici sunt intelegatori cu tva-ul. ma ajuti te rog cu niste detalii? multumesc!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...