duminică, 6 septembrie 2015

Cosmetice favorite- luna august


   În ultima lună a verii am folosit câteva produse noi, pe care nu le-am mai încercat în trecut și care mi-au lăsat o impresie bună. Nu am exagerat cu cosmeticele, ci am folosit strictul necesar pentru îngrijirea părului și a corpului. În general, dacă găsesc un produs care-mi place mult, îi rămân fidelă, însă îmi place să încerc și cosmetice noi.
   Pot spune că august a fost o lună cumpătată și în privința cumpărăturilor de cosmetice, chiar dacă a trebuit să mai înlocuiesc unele dintre recipientele consumate. Am obiceiul de a folosi un produs până la consumarea flaconului, însă în cazul în care nu ne împăcăm prea bine, îl arunc după 2-3 utilizări și evit să-l mai cumpăr.



   
    Pentru păr, aliații mei au fost Șamponul și Balsamul L`Oreal Expert Absolute Repair Cellular. Colecția L`Oreal pentru îngrijirea profesională a părului conține câteva produse grozave. Primul meu șampon favorit de la ei a fost Force Vector, însă de această dată mi-am dorit ceva pentru protecția și hidratarea părului, deoarece părul meu blond se usucă și se degradează destul de tare pe durata verii.
   Încă încerc să găsesc o modalitate de a termina ambele flacoane în același timp, dar este destul de greu atunci când șamponul are 250 ml, în timp ce balsamul are numai 150! Iar eu folosesc mai mult balsam decât șampon la fiecare spălare :(
   Îmi place această gamă Absolut Repair Cellular deoarece mi-a ajutat părul să supraviețuiască pe durata verii, ba chiar să arate decent, hidratat și strălucitor. S-au ținut de promisiune și au reparat vârfurile arse de soare, le-au hrănit în profunzime și au împiedicat ca acestea să fie rebele. În plus, am constatat că părul a început să crească în lungime, ceea ce înseamnă că vârfurile nu se mai rup ca înainte. Produsele sunt economice, au texturi dense și se consumă mai greu decât un produs obișnuit din supermarket. În plus, ambalajele îmi sunt foarte dragi!
   Produsele sunt disponibile AICI.


   Printre favorite se numără și două produse esențiale pentru îngrijirea oricărei femei, un deodorant anitiperspirant și un gel de igienă intimă.
   Deodorantul Yves Rocher cu floare de bumbac are un miros discret, plăcut, iar protecția lui este una medie. Chiar dacă nu mă protejează pe parcusul întregii zilei, îmi este ușor să-l reaplic, mai ales că flaconul este micuț și încape în orice geantă. Este disponibil AICI, la prețul de 10 lei.

    Gelul Nivea Intimo Sensitive este un produs nou, pe care nu l-am mai încercat, în această variantă pentru pielea sensibilă. Este un gel transparent dens. cu un miros subtil. Face o spumă fină și curăță delicat pielea, fără să usture sau să provoace iritații. Este disponibil AICI, la prețul de 16 lei.
 

    Pentru îngrijirea tenului am găsit aliați noi, pe care nu i-am mai încercat în trecut, dar despre care auzisem multe lucruri de bine. Este cazul Cremei de față Manuka Health, al cărei ingredient principal este vestita miere de manuka MGO 250+, produsă doar în Noua Zeelandă. Crema este absolut minunată, hidratează în profunzime zonele de piele uscată, fără să lase o peliculă grasă. Are o textură ușoară, iar mierea are proprietăți antibacteriene. Mirosul său plăcut este dat de uleiurile presate la rece pe care le conține. Flaconul de 50 ml este suficient pentru o aplicare zilnică (dimineața și seara), timp de aproximativ 2 luni. Eu am comandat crema din magazinul online Apiland.ro (vezi aici), unde este disponibilă la cel mai bun preț - 76 lei.
   Puteți citi un reviw complet al acestei creme AICI.

   Pentru curățarea tenului am început să folosesc Gelul de curățare Academie Citron de Provence, un produs potrivit pentru tenurile mixte și cele grase. Lămâia oferă produsului un miros ușor înțepător, fresh, iar textura lui este una densă; gelul face o spumă foarte fină. Eu am tenul mixt și pot spune că acest gel face minuni pe porțiunile cu piele grasă, pe care le curăță în profunzime. Partea bună este că zonele cu piele uscată nu sunt deloc afectate, ci sunt curățate cu blândețe. Sistemul de dozare este practic, dar mai ales economic, având în vedere că gelul de curățare este un produs high-end și costă în jur de 150 lei. Flaconul are 200 ml și cred că-mi va ajunge 3-4 luni, folosit dimineața și seara.
   De la Academie mai am Fondul de ten regenerat, unul dintre cele mai bune fonduri de ten încercate de mine. Puteți comanda online produse Academie de AICI.

  Ați încercat vreunul dintre aceste produse? Ce favorite ați avut în luna august?

6 comentarii:

  1. Crema de fata mi-a trezit interesul. :) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită să o încerci, și nu vând gogoși :-) Este foarte hidratantă și are o textură tare plăcută.

      Ștergere
  2. gelul de curatare pare foarte interesant!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit niciun produs din lista ta dar trebuie sa recunosc ca produsele de la L'oreal imi cam fac cu ochiul. :)
    Sa le folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult! Să știi că produsele din gama profesională pentru îngrijirea părului sunt chiar bune :-)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...