vineri, 23 octombrie 2015

Comandă Kurtmann: Rochie Asos


    În ultima perioadă, în outletul Kurtmann au fost aduse tot mai multe articole vestimentare de la celebrul brand londonez Asos. Site-ul cu același nume este și cel mai mare magazin online din lume, însă prețurile pentru cele mai multe dintre produse sunt mari și foarte mari. M-am bucurat să regăsesc câtevq produse Asos și la Kurtmann, deoarece prețurile sunt rezonabile, de câteva ori mai mici. Cine zice că nu-i plac hainele brandului favorit la preț promoțional, minte. Ori se minte :)
    
   Am ratat câteva rochii superbe, din pricina bugetului redus pentru cumpărături, însă de curând am reușit să plasez o comandă Kurtmann și să pun mâna pe o rochie Asos pe care mi-o doream de mult. O văzusem la mijlocul lui septembrie, în magazinul fizic din Sibiu.
     Rochia Asos este mai elegantă, confecționată din voal gri deschis și prevăzută cu o căptușeală moale, plăcută la atingere, din material sintetic. Rochia nu are bretele, iar topul-bandeau este întărit, lucru care m-a bucurat, deoarece o pot purta și fără sutien, mai ales că spatele elastic oferă susținere rochiei. Lungimea midi este ceva nou pentru mine, însă niciodată nu am fugit de ea, pur și simplu m-am gândit că m-ar avantaja mai bine rochiile scurte, având în vedere înălțimea mea (1,63 m). Rochia îmi ajunge cam pe la jumătatea gambei, spre deosebire de manechinul Asos, care are în jur de 1,75m, iar rochia în ajunge undeva sub genunchi.

Am purtat:
Pulover Ted Baker



   O mare bilă albă pentru calitate. Rochia este cusută impecabil, materialul este plăcut la atingere și cade frumos pe corp. Am comandat măsura S și mi s-a potrivit la fix! Prețul original al rochiei Asos a fost de 80$ (adică 320 lei), însă eu am plătit pentru ea doar 90 lei în outletul Kurtmann. Diferența de preț mi se pare una considerabilă și mă bucur că am economisit atât de mulți bani. În continuare urmăresc noutățile și reducerile de pe Asos.com, însă atunci când văd pe Kurtmann produse ale acestui brand știu că mi le pot permite fără sacrificii.

   Deși rochia este mai elegantă, mi-am dorit tare mult să o port în această iarnă, așa că am încercat să găsesc o combinație potrivită în care să o integrez. Ținuta mea are accente rock, este o ținută de bad girl, dar doar ca apariție, altminteri eu nu mă regăsesc în această tipologie. Toamna aceasta am avut o înclinație spre culorile reci, neutre, motiv pentru care jacheta de piele ecologică mi-a completat aproape fiecare ținută. Este foarte versatilă și chiar dacă nu este foarte groasă, este ideală pentru ținutele de tip layers, în care optăm pentru mai multe straturi de haine. Pe acest principiu mi-am construit și eu ținuta, pornind de la rochia Asos, peste care am îmbrăcat un pulover cu guler supradimensionat, apoi jacheta de piele. În picioare am ales să port ghete joase, din piele naturală, o variantă extrem de comodă. 


   Mai jos vedeți trei combinații vestimentare în care intenționez să port rochia Asos. Care este favorita voastră?
  



Dacă vă interesează rochiile din outletul Kurtmann, vă recomand să trageți cu ochiul și la următoarele modele: 

^Rochia albă cu paiete (vezi aici) - preț original - 171$

*****


*****

^Rochie Mango (vezi aici)- preț original 44$

7 comentarii:

  1. Ai creat o combinatie foarte faina, iar rochia si jacheta imi plac in mod deosebit.
    Weekend placut! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Georgia :) Am ieșit oarecum din zona mea de confort, dar într-un final a fost totul ok :)
      Weekend plăcut și ție! Te pup

      Ștergere
    2. Mulțumesc, Georgia :) Am ieșit oarecum din zona mea de confort, dar într-un final a fost totul ok :)
      Weekend plăcut și ție! Te pup

      Ștergere
  2. Prima si ultima combinatie imi plac in mod deosebit:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brîndu, acestea sunt si favoritele mele :)
      Chiar daca rochita este mai eleganta, parca vine mai frumos in combinatii mai casual .

      Ștergere
  3. Ce frumoasa e rochita aceasta alba cu paiete!!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este tare frumoasa si cred ca ti s-ar si potrivi masura XS (care este un pic mai mare decat XS-ul obisnuit)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...