joi, 22 octombrie 2015

Review: Gel igiena intima Apimond cu sare de mare și propolis


    Igiena intimă încă mai este un subiect tabu pentru multe persoane. Cum aceasta se substituie grijii noastre asupra sănătății, consider că trebuie tratată cu același interes și seriozitate ca orice altă parte a corpului nostru.

    În ultimii ani, pe piață au apărut tot soiul de produse cosmetice pentru igiena intimă, însă personal am acordat mai multă atenție produselor cu ingrediente naturale, pentru a trata corespunzător această zonă a corpului, considerată a fi mai sensibilă. Sunt și multe femei care încă folosesc gel de duș sau săpun pentru igienizare, însă medicii ginecologi vor recomanda strict folosirea produselor destinate igienei intime. Desigur, gelurile de igienă intimă trebuie folosite pentru uz extern.

   Folosesc gel pentru igiena intimă din adolescență și, deși am încercat foarte multe variante, am avut norocul să nu mă irit sau să fac alergii de la niciunul dintre ele, fie că au fost produse bio, fie că le-am cumpărat din supermarket și eticheta nu indica ingrediente tocmai sănătoase. Ar fi o minciună să spun că am folosit doar produse pe bază de plante, deși în ultima perioadă m-am dedicat produselor bio. De-a lungul timpului, cel mai folosit și mai îndrăgit a fost gelul pentru igienă intimă feminină Apimond, ce are un miros plăcut de flori de măceș. Momentan, acest gel este disponibil într-un ambalaj nou, însă formula este aceeași. V-am mai povestit despre el pe blog, însă astăzi vreau să dedic această postare unui alt gel pentru igiena intimă, tot de la Apimond, cu o formulă îmbunătățită, potrivită nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați și copii.


   Gelul pentru igienă intimă Apimond cu apă de mare și propolis are o textură vâscoasă și se aseamănă ca și consistență și culoare cu mierea, doar că are o nuanță un pic mai închisă și un miros specific apei marine.
   Datorită consistenței sale, dar și capacului ce permite un dozaj perfect, gelul este foarte economic. Recipientul are 200 ml și este suficient pentru circa 2-3 luni de uz zilnic. Pentru o utilizare este nevoie de o cantitate micuță, iar gelul face o spumă fină, nu foarte abundentă, cu miros discret. Curăță delicat zonele sensibile și împrospătează, calmează iritațiile și dezinfectează, fiind potrivit și pentru perioada ciclului menstrual, precum și în cazul în care zona intimă este afectată de o răceală, infecție. Folosirea zilnică este recomandată pentru împiedicarea iritațiilor,eliminarea mirosurilor neplăcute, precum și pentru igiena și senzația de confort și prospețime.

   O precizare importantă este aceea că acest gel de igienă intimă de la Apimond este un produs bio, fără săpun, SLS/SLES, cu o formulă nouă, potrivită nu doar femeilor, ci și bărbaților, ba chiar și copiilor mai mari de 7 ani. S-ar putea să vă surprindă puțin, dar igiena intimă trebuie să fie de maximă importanță și pentru bărbați, dar și pentru copii, deoarece infecțiile și iritațiile pot apărea oricând. Gelul Apimond are în compoziție substanțe active ce nu afectează ph-ul pielii, precum apă demare, propolis, extract de gălbenele, aloe vera și acid lactic. Aceste ingrediente naturale au proprietăți antibacteriene, antiinflamatoare și antifungice, ideale pentru sănătatea și igiena corpului nostru.

    Gelul pentru igienă intimă Apimond are 200 ml și poate fi comandat de AICI, la prețul de 22 lei. Produsele Apimond sunt autohtone, produse în România și apreciate pentru calitățile lor chiar și în afara granițelor țării. Prețurile sunt rezonabile având în vedere raportul preț-calitate, gama de produse este diversificată, iar produsele nu sunt doar foarte bune, ci au și ambalaje frumoase și practice.

    Vă recomand acest gel pentru igiena intimă Apimond, deoarece îl folosesc în prezent și sunt mulțumită de el, dar mai ales pentru că am folosit de multe ori un alt produs Apimond pentru igiena intimă feminină. Informații despre acesta din urmă puteți citi în postările destinate favoritelor lunii octombrie 2014 (vezi aici) și favoritelor lunii ianuarie 2015 (vezi aici). Formulele lor nu diferă foarte mult, iar cosmeticele Apimond sunt apreciate chiar și în afara granițelor țării.


4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...