joi, 15 octombrie 2015

Jacheta boyfriend din denim


  Temperaturi foarte scăzute în primele zile de octombrie și sunt convinsă că și voi ați căutat confortul termic, optând pentru haine groase. Pe stradă am văzut multă lume îmbrăcată în haine de iarnă și nu mă miră deloc, deoarece ploaia măruntă combinată cu vântul rece au creat condițiile perfecte pentru răcelile de sezon. Nici eu nu am vrut să-mi fie frig, așa că am scos puloverele la înaintare, eșarfele și, în curând, jachetelor călduroase.

Am purtat: 
Espadrile dantelate Oasap.com
Geantă Bershka
Eșarfă vintage


   Eu așteptam de multă vreme să scot la plimbare jacheta din denim Zara, pe care am comandat-o din outletul Kurtmann la jumătatea lunii, iulie. Deși nu știam în ce măsură o să mă simt bine în această jachetă oversize, am comandat-o datorită imprimeului floral în nuanțe pastel, după ce am văzut și fotografiile originale.
   În realitate, jacheta este specială, denim-ul este unul gros, de calitate foarte bună și este imprimat discret. Jacheta este supradimensionată, cu umeri lăsați și mâneci 3/4 largi. M-am tot fățâit prin casă îmbrăcată în ea, încercând să mă familiarizez cu acest model și în cele din urmă mi-am făcut curaj să o port. Majoritatea ținutelor cu jachetă oversize de pe pinterest.com sunt inspirate de stilul androgin al anilor 80, devenit popular mai ales prin celebrul Boy George. Stilul androgin presupune să combini piese vestimentare în așa fel încât să faci o anumită parte a corpului să pară foarte mică. De obicei, jacheta supradimensionată era completată de o pereche de pantaloni negri cu croiala conică/skinny. Astăzi, Sam Smith și TheWeeknd obișnuiesc să poarte astfel de ținute.



   M-am temut de această combinație, însă m-am simțit grozav îmbrăcată așa. Jacheta este mult mai confortabilă decât mi-am închipuit și nu am simțit-o ca fiind prea largă. În fapt, măsura comandată de mine, adică 36, ar putea trece cu ușurință drept L, mai ales în rândul persoanelor care nu sunt obișnuite cu croielile oversize.
   Am completat ținuta cu un pulover Vero Moda de culoarea mentei, dintr-un material lejer. Puloverul acesta îmi place mult, deoarece nuanța pastelată se combină ușor, iar materialul este ideal atât pentru nopțile de vară, cât și pentru prima jumătate a toamnei. L-am purtat cu un body pe dedesubt, deja mi se pare că-i rece afară și îmi place să mă protejez de răceli. Puloverul îl am tot de la Kurtmann, de unde mai am vreo câteva la fel de îndrăgite. Vizitați și voi categoria de pulovere (vezi aici), este imposibil să nu găsiți ceva pe gustul vostru la un preț bun.


  Stilul androgin își spune cuvântul și iluzia optică este sporită de pantalonii negri, care diminuează optic șoldurile și picioarele. Nu am făcut-o intenționat, inițial voiam să iau o pereche de pantaloni bleu sau roz, dar cum de dimineață picura, mi-a fost teamă să nu-i murdăresc, așa că am optat pentru favoriții mei, pantalonii Zara. Sunt cei mai purtați pantaloni din garderoba mea, mă mir cât de bine au putut să reziste după atâtea purtări și spălări. Jos pălăria! Și pe ei îi am tot de la Kurtmann, doar de aici îmi cumpăr haine Zara, în special pantaloni, care sunt grozavi și au prețuri mult mai bune decât în magazinele fizice. O pereche de pantaloni de la acest brand costă între 60-80 lei, în funcție de model și îi puteți vedea pe toți AICI. Eu îmi comand măsura 34 sau 36, în funcție de cât elastan conține materialul. 
   
    Puțină culoare a primit ținuta grație eșarfei, espadrilelor și gentuței messenger. La urechi port cercei handmade sub formă de prințesă, pe care eu și sora mea îi lucrăm manual din fimo. Puteți vedea bijuteriile noastre AICI, au prețuri cuprinse între 8 și 20 lei și sunt concepute să aducă puțină veselie în rândul copiilor de toate vârstele. 


    Outletul Kurtmann și-a actualizat stocul cu zeci de modele de jachete și paltoane ideale pentru toamnă-iarnă. Iată ce se mai regăsește pe lista mea de dorințe:






2 comentarii:

  1. Ma bucur sa revad jacheta, am retinut-o inca de cand ai primit comanda. E frumoasa foc si iti vine foarte bine! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare mult cum ai combinat hainele. Te prinde genul acesta mai sportiv.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...