marți, 8 decembrie 2015

Ținuta zilei: Jacheta din lână pentru iarnă


   Încă de la începutul lui noiembrie ardeam de nerăbdare să scot la plimbare noua jachetă din lână, de culoare galben-muștar. În sezonul rece obișnuiesc să port jachete groase și mă gândesc la confort înainte de toate. Îmi plac cele pufoase, din fâș, care sunt de departe cele mai călduroase, dar favoritele mele rămân jachetele și paltoanele din lână, pe care le putem accesoriza cu un fular sau o eșarfă frumoasă.

Am purtat:
Pulover Pull and Bear de la BrandCircus (vezi aici)
Eșarfă vintage
Ghete Woodstone Natural shoes




    Când îmi cumpăr o haină de iarnă, un aspect este decisiv: trebuie să aibă neapărat glugă! Desigur, regula nu se aplică la paltoane, ci doar la jachetele casual, pe care le port cel mai des în anotimpul rece. Noua mea jachetă are o culoare aparte, un galben cald, lucru care a și cântărit mult când am pus-o în coșul de cumpărături. Când am văzut-o AICI , am zis că trebuie să fie a mea, mai ales că la momentul respectiv beneficia și de o reducere frumușică și am mai plătit pentru ea 53$, adică vreo 220 lei.

   Jachetele de iarnă au, în general, prețuri mari, am văzut câteva magazine online care au modele variate, însă prețul mediu este de 350-400 lei. Eu am plătit pentru jacheta galbenă jumătate din acest preț și sunt mulțumită de calitatea ei, mai ales că în interior este matlasată și acest lucru o face călduroasă. Are și glugă, dar aceasta este decorată cu o blăniță sărăcăcioasă, așa că prefer să nu o port pe cap. Am comandat măsura M, am zis să merg la sigur și să o pot purta lejer cu un pulover gros pe dedesubt; în realitate, este mai degrabă un S, iar mânecile sunt strâmte.
   O bilă albă și pentru lungimea medie, cât și pentru cordonul cu care pot evidenția talia.


  Am ales un combo cromatic, pantaloni + pulover, ambele într-o nuanță deschisă de albastru. Pantalonii din denim marca Zara sunt achiziționați din outletul Kurtmann (vezi aici), m-am repetat în nenumărate rânduri că doar de aici îmi cumpăr blugi Zara, deoarece au prețuri rezonabile. O pereche costă între 70-85 lei, în funcție de model și foarte des am găsit măsura mea, adică S (36). Uneori comand 34, atunci când croiala pantalonilor este mai lejeră.

   Astăzi a fost actualizat stocul Zara, au adus multe articole frumoase, dintre care am selectat și eu câteva pe care le-aș purta în această iarnă (găsiți link-uri spre produse sub fotografie):





    Accesoriile purtate sunt preferatele mele și le-am purtat foarte des în toamna aceasta, motiv pentru care le-ați mai văzut în câteva rânduri pe blog. Nuanțele neutre le fac ușor de integrat într-o ținută, indiferent de culorile purtate. Eșarfa o am dintr-un magazin second hand, de unde am cumpărat-o în urmă cu mulți ani, să fi trecut vreo 5-6 și de atunci o port primăvara și toamna cu mare drag.

   Puloverul Stradivarius se vede foarte puțin, dar îmi place mult de tot și l-am purtat deja în multe rânduri. L-am găsit în outletul BrandCircus, unde au multe pulovere simpatice la prețuri bune. Asta înseamnă că pentru un pulover nou, de calitate bună, plătești între 40-65 lei, în funcție de model.
   Puloverele Stradivarius de mai jos, decorate cu broderie, sunt încă disponibile pe site AICI, la prețul de 65 lei:


*****************

Jachete SheIn:

  Take 35% OFF Over US$59   
 Take 40% OFF Over US$159  
 Take 45% OFF Over US$299   Code: GREET35 
 Ends: December/11  


6 comentarii:

  1. Ce frumoasa si vesela este! :) Am primit si eu una de curand, tot galbena, doar ca e din fas. Sa te bucuri de a ta si sa-ti inveseleasca multe zile de iarna! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e chiar vesela culoarea aceasta :)
      Mersi mult, cred ca am s-o port des in iarna aceasta :)

      Ștergere
  2. Este foarte frumoasa jacheta ta. O am si eu pe crem, dar mi-am comandat marimea S si imi este mica. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahh, ce aiurea ca iti este mica :(
      Si eu am observat ca M-ul comandat e mai degraba S, iar manecile sunt foarte strâmte .

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...