miercuri, 6 ianuarie 2016

Cosmetice favorite - luna decembrie


  Nu puteam începe noul an fără să vă arăt ce produse cosmetice s-au situat în topul preferințele mele în ultima lună a anului 2015. În luna decembrie am folosit destul de multe produse, însă numai câteva merită titlul de favorite. Cele mai multe dintre ele sunt aproape goale, adică mai am puțin produs în flacon și mă gândesc serios dacă să le cumpăr din nou sau să încerc și alte alternative.


 1. Cremă de față Manuka Honey - am cumpărat această cremă de față special pentru lunile de iarnă, deoarece știam de la sora mea că asigură o hidratare intensă a tenului. Iarna, pielea se deshidratează excesiv, devenind uscată, ternă și pierzându-și din elasticitate, astfel că am dorit să păstrez pielea hrănită, cu strălucirea ei naturală. Crema aceasta conține miere de Manuka MGO 250+, un tip de miere cu puternice proprietăți antibacteriene, ce se produce exclusiv în Noua Zeelandă. Această miere are o codificare specială, iar mierea din compoziția acestei creme are codificarea MGO 250+, ce indică un conținut ridicat de antioxidanți, ce luptă împotriva îmbătrânirii pielii. Crema are un miros specific produselor apicole, plăcut înmiresmat, iar consistența ei este una delicată, fină, asemănătoare unei creme cu lapte.
 Flacon: 50 ml. Preț: 76 lei (este disponibilă AICI)

2. Gel de curățare Academie cu lămâie din Provence - de câteva luni bune folosesc acest gel de curățare potrivit tenului gras sau mixt. Conține ulei esențial de lavandă, care are efect de calmare, motiv pentru care acest gel de curățare nu provoacă usturimi și nici nu usucă pielea (eu am zone cu piele uscată și nu am observat că pielea a avut de suferit). Extractul de lămâie din Provence oferă gelului un miros plăcut, ușor înțepător, de citrice, dar mai ales puterea de a curăța în profunzime porțiunile de piele cu tendințe de îngrășare. Gelul transparent face o spumă fină la contact cu apa, iar o cantitate mică este suficientă pentru a curăța și împrospăta fața. Sistemul de dozaj este foarte practic și asigură consumul controlat al acestui produs high-end.
 Flacon: 200 ml. Preț: 154 lei (este disponibil în magazinul toplineshop.ro)


3. Șampon L'Oreal Professional Absolut Repair -  este indicat pentru persoanele care au părul uscat și deteriorat, motiv pentru care l-am cumpărat pentru a-l folosi iarna, când temperaturile reci îmi usucă foarte tare vârfurile de păr, cauzând despicarea lor. Cum am părul blond, aceste vârfuri despicate par niște paie foarte uscate și sunt greu de aranjat. Șamponul are în compoziție acid lactic, complex de ceramide și ceară naturală, care au un efect imediat asupra firului de păr, care își recapătă luciul și sănătatea naturală. Eu mă șamponez cu acest produs cam de 2 ori pe săptămână pe durata lunilor de iarnă și am nevoie de o cantitate mică pentru a-mi curăța bine părul (un avantaj al produselor profesionale este că au texturi mai dense și se consumă mult mai greu)
 Flacon: 250 ml. Preț: 43 lei (este disponibil AICI - magazinul online TotalProBeauty)

4. Gel de suș exfoliant cu măr verde Yves Rocher - despre acest gel cu particule abrazive v-am mai povestit, m-a cucerit de prima oară când am deschis flaconul și am simțit mirosul proaspăt de măr verde. Din păcate, acest gel de duș a fost produs în ediție limitată și nu l-am mai văzut în ultimele luni nici în magazinul online, nici în broșurile primite prin poștă. Are o formulă densă, iar particulele abrazive sunt măricele, dar moi, astfel că poate fi folosit de oricâte ori am plăcerea. În această iarnă am încercat noua gama cu măr copt de la Yves Rocher, disponibilă AICI, tare apetisantă și ea; vă recomand să o încercați dacă vă place aroma de măr.
Flacon: 200 ml. Prețul nu îl mai rețin excat, dar cred ca a fost cam 30 lei.


5. Ruj Max Factor - nuanța 10 Couture Blush- în decembrie mi-am dorit să-mi cumpăr neapărat un ruj sub formă de creion. Nu vă imaginați de cât timp îmi doream unul, dar nu-mi dau seama ce anume m-a oprit până acum să-l achiziționez. M-am decis în privința nuanței 10-Couture Blush, un roz frumos, nu foarte intens, potrivit pentru a fi purtat ziua. Creionul este foarte cremos, definește și îmbracă buzele într-o culoare uniformă, plus că se aplică ușor, mult mai ușor decât un ruj obișnuit și rezistă destul de bine pe buze. Nu este rezistent la transfer, dar mi-e la îndemână să-l aplic din nou, fără să folosesc oglinda. Îmi place mult de tot și sigur voi mai cumpăra astfel de rujuri.
Preț: 21 lei (disponibil AICI - în magazinul online eMAG)


6. Rimel L'Oreal Double Extensions Renewal Serum-  cred că am găsit cel mai bun mascara, dintre toate pe care le-am încercat până acum. Îmi place totul la acest rimel, care definește genele, le oferă volum și intensitate, le alungește foarte frumos și are o rezistență îndelungată. Are două capete, unul cu un gel-serum alb, care îmbracă genele și le definește, iar celălat capăt este un top-coat de un negru intens. Am scris un review complet al acestui mascara, pe care îl puteți citi AICI.
 Flacon: 2 x 6 ml. Preț: 48 lei (disponibil AICI ) - un preț imbatabil, având în vedere că în magazinele fizice acest rimel costă mai mult de 70 lei

7. Fond de ten Academie Soin Regenerant - nuanța 02 Miel/Honey - folosesc acest fond de ten de aproape un an și mi-a plăcut mult de tot încă de la prima utilizare. Acum am ajuns la fundul sticluței și regret că s-a consumat, deoarece este un fond de ten minunat pentru tenul meu, dar este și foarte scump. Uniformizează aspectul feței, rezistă foarte bine și se adaptează. Chiar dacă nu are o putere mare de acoperire, finish-ul lui este unul foarte reușit.
Flacon: 30 ml. Preț: 224 lei (disponibil AICI)

   Sunt curioasă: ați încercat vreunul dintre aceste produse cosmetice?
   Ce cosmetice v-au plăcut în ultima lună din anul 2015?

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...