miercuri, 11 mai 2016

Cum purtăm bluza cu umeri goi



   Unul dintre cele mai îndrăgite trenduri ale verii 2016 îl reprezintă bluzele cu umerii goi, pe care le vom regăsi în toate revistele de modă, precum și în majoritatea magazinelor de îmbrăcăminte. Cu un puternic accent boem, bluza cu umeri goi este o piesă vestimentară feminină, romantică, care avantajează orice siluetă.


   Disponibilă în fel și fel de modele, croieli și culori, este imposibil să nu găsești una potrivită pentru tine! Partea și mai frumoasă este că această bluză este și incredibil de ușor de combinat, lucru de care vă veți convinge privind fotografiile de mai jos. Apoi, cu siguranță veți vrea și voi o astfel de bluziță, cu aspectul ei estival ce ne duce cu gândul la vacanță. O vacanță undeva la malul mării, cu briza suflând răcoros peste umerii dezgoliți.
   Având în vedere că pentru unele persoane aceasta va fi doar o bluză de weekend, puteți opta pentru un model low-price, astfel încât să vă puteți bucura totuși de acest trend. Încă de acum, de la sfârșitul primăverii, ne putem etala umerii într-o astfel de bluză, în ideea de a prinde un bronz frumos, natural.


   În funcție de preferințe, poți purta o astfel de bluză cu sau fără sutien. Dacă optezi să porți sutien, alege dintre modelele fără bretele, special concepute pentru a fi purtate cu haine ce lasă umerii la vedere. Aceste sutiene sunt mult nai comode decât alternativa de a purta un sutien normal atașându-i bretele transparente. Personal, mă simt incomodată de aceste bretele transparente și mi se pare că sunt și inestetice.


   Am pregătit pentru voi o selecție minunată de  ținute în care puteți include bluzele cu umerii goi, precum și câteva modele similare, disponibile în magazinele online:


1. Model similar AICI - preț 75 lei


2. Model similar AICI - preț 70 lei


3. Model similar AICI - preț 51 lei


4. Model similar AICI - preț 70 lei


5. Model similar AICI - preț 75 lei


6. Model similar AICI - preț 158 lei


7. Model similar AICI - preț 59 lei


8. Model similar AICI - preț 80 lei



9. Model similar AICI - preț 51 lei


10. Model similar AICI - preț 59 lei



11. Model similar AICI - preț 59 lei

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...