miercuri, 29 iunie 2016

Brățările Shamballa și simbolistica lor


     Sunt o mare iubitoare de accesorii, pe care le consider esențiale în completarea unei ținute. Cu timpul, am trecut de la bijuterii colorate, specifice adolescentelor rebele, la accesorii mai speciale, fie personalizate, fie cu o simbolistică anume. În fapt, această evoluție în alegerea accesoriilor s-a datorat maturizării mele, care a presupus și o analiză mai atentă a lucrurilor, a beneficiilor și semnificațiilor lor. Dintre toate accesoriile, favoritele mele sunt brățările, iar dacă tot aminteam mai înainte de maturizare, pot să mărturisesc că de câtva timp sunt pasionată de brățările Shamballa, care au efecte benefice asupra psihicului și ajută la restabilirea echilibrului interior. Sunt convinsă că ați auzit de aceste brățări, care se bucură de o popularitate crescândă, datorată faptului că sunt confecționate din pietre semiprețioase cu anumite proprietăți, despre care am să vă povestesc în cele ce urmează.



       Îmi plac lucrurile care au o simbolistică anume, îmi stârnesc interesul și mă captivează. Dincolo de aparență, adică de ceea ce intră în contact direct cu privirea, un obiect poate să aibă o semnificație absolut fascinantă. Un obiect aparent simplu sunt aceste bratari Shamballa, pe care multe persoane le-ar putea cataloga cu ușurință ca fiind accesorii absolut obișnuite. Însă, dincolo de aparențe, aceste brățări au o simbolistică aparte, motiv pentru care sunt tot mai populare în rândul femeilor, însă nici bărbații nu ezită să le poarte.

    Brățările Shamballa aspiră să recreeze energia din vechiul regat Shamballa, un tărâm mitic ascuns într-o vale din Himalaya. Traducerea din sanscrită a numelui înseamnă „un loc de pace și liniște”, ceea ce își doresc să ne ofere și aceste bratari dama speciale, importante pentru a atinge pacea, fericirea, liniștea, perfecțiunea și pentru regăsirea echilibrul interior.

   Fiecare brățară are o simbolistică anume, în funcție de pietrele din care este confecționată, precum și de coloritul acestora. Pietrele naturale semiprețioase folosite la confecționarea acestor bratari handmade au proprietăți benefice asupra psihicului, dar și a fizicului, așa că vă invit să descoperiți și voi câteva brățări Shamballa absolut superbe și semnificațiile lor:

     1. Brățara Bhalla Star este un accesoriu pentru liniștea sufletului, fiind confecționată din aventurin galben, hematit și rudrashka. Aventurinul este o piatră a norocului și a speranței, cu protecție împotriva energiilor negative, fiind aducător de pace și echilibru. Hematitul susține voința și curajul, în timp de rudrashka elimină stresul și stările de anxietate. Culorile amintesc de pământ și aștrii cerești. Oamenii și stelele sunt făcute din aceeași materie. La fel ca stelele, oamenii emană căldură, dar și lumină. Strălucim cel mai puternic atunci când împărțim compasiune și zâmbete. O astfel de brățară îți va aminti în permanență să strălucești ca o stea.


        2. Brățara Bhalla Abi este absolut superbă, iar pietrele naturale se completează perfect. Piatră a longevității și a vindecării, agat maro, este completat de coralul roșu, piatră a fecundității. În plus, roșul este culoarea senzualității și pasiunii, oferind un sentiment de stabilitate și siguranță.  Dincolo de simbolistică, este o brățară elegantă, în culori foarte frumoase, potrivite atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară.


       3. Brățara Bhalla Blue Love este confecționată din acvamarin, turcoaz, hematit și are efect de calmare, de claritate interioară, optimism și încredere. Albastrul este culoarea vindecării și a expansiunii, o expansiune prin comunicare și înțelepciune.  În plus, pe mine mă duce cu gândul la vacanță, la cerul senin de vară, la marea albastră, la plaje cu nisip fin, scăldat de soare.


      4. Brățara Bhalla Alexa are ca piatră predominantă onixul mat, piatră a securității și a protecției împotriva energiilor negative și a dușmanilor. Stimulează auto-controlul, încrederea în propriile forțe, dar și concentrarea. Negrul, ca și culoare, simbolizează puterea, autoritatea, forța, eleganța și misterul. Această brățară este elegantă și foarte versatilă, fiind ușor de integrat în orice ținută.


   Dacă sunteți pasionați de bijuterii cu semnificație, puteți comanda brățarile de mai sus, dar și multe alte modele din magazinul online Bhalla.ro. În acest moment, este activă o promoție atractivă, în cadrul căreia dacă comandăm 3 produse, beneficiem de 50% reducere pentru al treilea produs. În plus, livrarea comenzilor este foarte rapidă și se face prin curier, ori prin poșta română, iar comenzile ce depășesc valoarea de 150 lei beneficiază și de transport gratuit.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...