joi, 13 octombrie 2016

Cosmetice noi la Elefant


  sursă foto: makeupbyazadig

   Cosmeticele poloneze Bielenda mi se par cele mai atractive noutăți, iar gama disponibilă pe Elefant include aproape 200 de produse naturiste foarte interesante. Spre exemplu, Masca cu Keratină pentru repararea părului uscat și deteriorat regenerează profund și hidratează parul slab și fragil. Ea redă strălucirea și face părul neted și flexibil, facilitează pieptănarea și previne despicarea părului la capete. Este disponibilă AICI, la prețul de 25 lei.


    Serul pentru față cu acid mandelic și acid lactobionic este un ser activ de întinerire ce stimulează în mod eficient calitatea pielii mature. Grație acizilor din compoziție, îmbunătățește fermitatea, elasticitatea, textura si culoarea. Se aplică câteva picaturi de ser în fiecare seară pe pielea curată pe față, gât si decolteu. Serul este disponibil AICI, la prețul de 32 lei.

 
   Balsamul de buze Bielenda hrănește și regenerează pielea delicată a buzelor, prevenind uscarea și crăparealor. Ingredientele folosite, cum ar fi untul de shea intens regenerant, untul de cacao si vitamina E fac buzele sănătoase și moi. Balsamul este disponibil AICI, în arome delicioase precum zmeură, trandafir, pepene verde, căpșună, prună, la prețul de 10 lei.


  Paleta corectoare Dermacol reprezintă un ajutor de nădejde pentru acoperirea imperfecțiunilor tenului și pentru obținerea unui machiaj perfect. Conține culori pentru acoperirea cearcănelor, a petelor, dar și a coșurilor roșii. Este disponibilă AICI, la prețul de 30 lei.




   Tratamentul CHI Infa este destinat îngrijrii părului expus la tratamente termice, plecum coafarea cu placa de păr, ondulatorul sau peria. Asigură părului protecția împotriva căldurii excesive a acestor aparate de coafat,împiedicând degradarea firului de păr. Acest produs este disponibil AICI, la prețul de 46 lei.


    Deodorantele minerale Bekra sunt destinate tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielii sensibile. Promite protecție maximă împotriva transpirației, fără a afecta pielea subrațului și fără a conține ingrediente nocive. Sunt disponibile AICI, cu prețuri cuprinse între 25 și 38 lei, în trei variante: deodorant cristal solid, deodorant spray și deo stick.


   Gelul de duș Dermacol Aroma Ritual - Irish Coffee are o aromă irezistibilă pentru vremea de afară. Acum, răsfățul din baie poate avea o aromă delicioasă de cafea, plus un strop de wishky. Gelul de duș are 250 ml și este disponibil AICI, la prețul de 11 lei.


     Tratamentul Sally Hansen Nailgrowth Miracle este soluția perfectă pentru unghii lungi și sănătoase. fiind un tratament eficient cu rezultate rapide. Sally Hansen are multe produse pentru tratamentul unghiilor, printre care și acesta, ambalat intr-o cochetă sticluță aurie cu pipetă. Este disponibil AICI, la prețul de 21 lei.

2 comentarii:

  1. N-am cumparat niciodata cosmetice de pe Elefant.ro, ca nu locuiesc in Romania; de fapt singurele produse pe care le cumpar de pe Elefant.ro sunt cartile electronice.
    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...