joi, 12 ianuarie 2017

Sezonul hainelor de blană (artificială!)

sursă foto: lovely-pepa.com

     Hainele cu animal print sunt foarte îndrăgite în sezonul rece, cele din blană artificială fiind o alternativă practică și preferată de cele mai multe dintre femei. În special blănițele cu model leopard sunt cele mai populare, acest print reușind să scoată din banalitate orice ținută. Astfel, o ținută all-black capătă o notă aparte grație acestui model simpatic de haină , care reușeste să ne asigure și un comfort termic ridicat.

    Foarte îndrăgite în anii 60, hainele leopard sunt la mare căutare și astăzi, așa că multe magazine expun astfel de articole ce își găsesc rapid proprietari. Există, de asemenea, alternativa de a căuta astfel de haine în magazinele vintage și second hand, în aceste locații găsim adevărate comori la preț de chilipir. Adesea, am văzut atât haine din blană artificială, cât și din blană naturală la prețuri foarte, foarte bune.

     Pentru că afară temperaturile sunt foarte scăzute și pentru că sunt mândra posesoare a unei blănițe de leopard, artificială, m-am gândit că n-ar strica să căutăm puțină inspirație privind asortarea acestei haine de iarnă. Dacă nu aveți încă o haină pufoasă, mai jos veți găsi și câteva recomandări de produse din câteva magazine online pe care le frecventez :)


^sursă: stylecaster.com

^sursă: justthedesign.com

^sursă: luvv.it

^sursă: lacooletchic

^sursă: stylecaster.com


Recomandări de shopping online:




3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...