duminică, 24 iunie 2018

Cele mai frumoase espadrile de vară


     
         Espadrilele sunt încălțările mele favorite pentru vară! Nu există alte încălțări care să le întreacă la capitolul confort. Și sunt recunoscătoare celor care au decis să aducă acest încălțări de plajă în inima orașului și să le ofere un suflu nou, introducându-le în cele mai relaxate ținute estivale.

    Populare atât în rândul femeilor, cât și al bărbaților, espadrilele sunt încălțări cool și comode, care arată minunat  alături de piese din denim. Dar versatilitatea lor nu se oprește aici, putând fi combinate în fel și chip, alături de rochii, fuste, salopete și pantaloni scurți. Iată colaje cu câteva ținute, din care vă puteți inspira în această vară:






        Din fericire, anul acesta găsim modele foarte diversificate și frumoase în magazinele online! În comparație cu anii trecuți, se observă că espadrilele și-au câștigat mai mulți admiratori și că cererea este una mai ridicată. Nu este de mirare, deoarece este suficient să încalți o dată o pereche de espadrile ca să le îndrăgești. Și poți să le iei la job, la plimbare prin parc, la cinema, în mall și, mai ales, în concediu.

   Iată câteva recomandări de espadrile pe care le puteți comanda foarte ușor din magazinul online Answear, care are peste 400 de modele superbe de espadrile (găsiți link către produs sub fiecare imagine):















Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...