joi, 13 iunie 2013

Ținută black& white: Bluza în dungi


       Dacă nu știați, dungile verticale sunt unul dintre trendurile acestui an, așa că le vedem peste tot, fie că vorbim de bluze, sacouri sau pantaloni. Personal, nu sunt adepta dungilor, nici a combinațiilor clasice precum alb-negru-roșu, deși aspectul ținutelor este unul stilat, feminin și impecabil. Mai mult, am observat că imprimeul acesta în dungi alb-negru face ca pielea să pară mai bronzată.
       Bluza este din chiffon, un material delicat pe care eu îl simt plăcut pe piele, chiar dacă uneori mi se mai întâmplă să transpir mai abundent decât de obicei, când afară este foarte cald. Bluza are o croială suprapusă, așa că vă recomand să o purtați cu un top pe dedesubt. Eu am optat pentru un body negru, cu aplicații de dantelă.

 Am purtat:
Pantofi roșii Miniprix
Pantaloni Pieces
Geantă Benvenutti

    Outfit-ul este compus, pe lângă bluza în dung, dintr-o pereche de pantaloni lungi albi. Sunt dintr-un denim mai subțire, potrivit pentru vară, iar croiala este tip jeggings, cu talia pe bază de elastic. Acest tip de pantaloni mi se par foarte comozi.
     În picioare am optat pentru pantofii mei preferați, din piele naturală roșie, care au un toc mediu, iar designul lor îi face să fie ușor de combinat. În plus, fiind un patof clasic, nu stau cu grija că se vor demoda vreodată. Am asortat poșeta cu pantofii, a revenit în trend această asortare, chiar dacă acum vreo doi ani fusese catalogată ca fiind depășită.
     Voi ce părere aveți despre combinațiile clasice, gen alb-negru-roșu? Vi se par prea monotone sau, dimpotrivă, le considerați a fi cele mai potrivite pentru orice ocazie?
 




3 comentarii:

  1. Foarte draguta bluza, dar cel mai mult imi plac pantofii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte tare bluza, imi place mult.

    Pup

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi pentru complimente, Mihaela! Intr-adevăr, pantofii sunt minunati, ii iubesc :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...